З м’ясним фаршем
Домашня випічка – це завжди смачно і ароматно. Пиріг з картоплею, грибами і м’ясним фаршем можна подавати як в гарячому, так і в холодному вигляді. Для приготування можна використовувати цілісні шматочки будь-якого м’яса або фарш.
Інгредієнти:
- 250 г борошна;
- 120 мл молока;
- пакетик сухих дріжджів;
- цибулина;
- 200 г м’ясного фаршу;
- 200 г грибів;
- 5-6 картоплин;
- цукор, сіль, масло.
Спосіб приготування:
- У теплому молоці розмішуємо дріжджі і чайну ложку цукру. Через 15 хвилин додаємо ще небагато цукру, щіпку солі і ложку розтопленого вершкового масла. Перемішуємо і акуратно додаємо борошно, замішуємо тісто, накриваємо серветкою і залишаємо на 1 годину.
- М’ясний фарш, посипаємо сіллю, перцем і перемішуємо з подрібненою цибулею.
- Картоплю нарізаємо дрібними брусочками.
- Гриби обсмажуємо на вершковому маслі протягом 15 хвилин.
- У змащену форму викласти половину тіста, потім шар фаршу, гриби і картоплю. Закриваємо начинку тістом, що залишилося, змащуємо пиріг збитим жовтком.
- Готуємо страву в духовці 45 хвилин при 180 градусах.