Пиріг з м’ясом в духовці – 18 рецептів приготування

Пиріг з м’ясом і рисом

Інгредієнти:

  • 1 ст. класичного майонезу і стільки ж борошна;
  • 3 сирих яйця;
  • 2 ч. ложки розпушувача;
  • 2 великі ложки олії;
  • 160 г білого рису;
  • 210 г курячого фаршу;
  • 1 середня цибулина;
  • 2 середніх помідора;
  • часник за смаком;
  • сіль.

Приготування:

  • Рис зварити до готовності. Фарш спочатку обсмажити до зміни кольору з дрібними шматочками цибулі, а потім згасити до готовності з м’якоттю свіжих помідорів (без шкірки). Додати сіль і подрібнений часник.
  • Решта продукти з’єднати в тісто. Якщо воно виявилося густуватим, виправити ситуацію допоможе трохи тепле молоко.
  • Вилити половину тіста на деко з високими бортиками і зверху розкласти начинку. Вкрити її залишилася масою.

Готувати пиріг з начинкою з м’яса та рису в духовій шафі близько півгодини при 200°С.

Дивіться також:  Курячі відбивні в духовці – 8 смачних рецептів