Пиріг з м’ясом і рисом
Інгредієнти:
- 1 ст. класичного майонезу і стільки ж борошна;
- 3 сирих яйця;
- 2 ч. ложки розпушувача;
- 2 великі ложки олії;
- 160 г білого рису;
- 210 г курячого фаршу;
- 1 середня цибулина;
- 2 середніх помідора;
- часник за смаком;
- сіль.
Приготування:
- Рис зварити до готовності. Фарш спочатку обсмажити до зміни кольору з дрібними шматочками цибулі, а потім згасити до готовності з м’якоттю свіжих помідорів (без шкірки). Додати сіль і подрібнений часник.
- Решта продукти з’єднати в тісто. Якщо воно виявилося густуватим, виправити ситуацію допоможе трохи тепле молоко.
- Вилити половину тіста на деко з високими бортиками і зверху розкласти начинку. Вкрити її залишилася масою.
Готувати пиріг з начинкою з м’яса та рису в духовій шафі близько півгодини при 200°С.