Ніжне шоколадне ласощі з мармуровим малюнком на зрізі, є хорошим десертом до чаю. З додаванням кефіру в тісто, маса стає пишнішим і ніжніше, а кожен шматочок просто тане у роті. Пиріг зебра на кефірі можна приготувати звичайним способом – в духовці або скористатися мультиварка. Якщо розрізати його навпіл і промазати кремом, то ласощі перетвориться в оригінально оформлений тортик.
Пиріг «Зебра» на кефірі — класичний рецепт
Створити вдома пиріг з незвичайним дизайном, дуже просто. Це найшвидший варіант приготування. Бісквіт виходить легким і повітряним.
Інгредієнти:
- сіль – пів ч. ложечки;
- сода – пол ч. ложки;
- борошно – 300 г;
- яйця від курки — 3 шт.;
- кефір – 250 мл;
- цукор – 250 г;
- в порошку какао – 4 ст. ложки.