Піца «Карбонара» з сулугуні та кетчупом
Можна скористатися цим варіантом.
Візьмемо:
- близько 200 г дріжджового тіста;
- 2 ст. л. кетчупу;
- 1 ст. л. оливкової олії;
- 150 г копченого сала;
- 1 цибулина;
- сире яйце;
- мелений перець;
- 150 г сиру Моцарелла;
- у складі соусу міняємо Пармезан на Сулугуні.
З тіста формуємо тонкий коржик з бортиками. Пензликом змащуємо спочатку маслом, а потім наносимо шар кетчупу. Розрізаємо сало на смужки. Обсмажимо цибулю півкільцями в невеликій кількості олії. Всі розкладаємо на поверхні і посипаємо Моцарелою.
Якщо ви не знайшли в магазині потрібний вид сиру, замініть відповідним.
Поки випікається перший шар, готуємо соус, як у класичному варіанті. Дістаємо піцу з духовки, розбиваємо на середині яйце і навколо поливаємо молочною сумішшю. Наступним йде залишився сир.