Піца Карбонара – 4 рецепта, як зробити в домашніх умовах

Піца «Карбонара» з сулугуні та кетчупом

Можна скористатися цим варіантом.

Візьмемо:

  • близько 200 г дріжджового тіста;
  • 2 ст. л. кетчупу;
  • 1 ст. л. оливкової олії;
  • 150 г копченого сала;
  • 1 цибулина;
  • сире яйце;
  • мелений перець;
  • 150 г сиру Моцарелла;
  • у складі соусу міняємо Пармезан на Сулугуні.

З тіста формуємо тонкий коржик з бортиками. Пензликом змащуємо спочатку маслом, а потім наносимо шар кетчупу. Розрізаємо сало на смужки. Обсмажимо цибулю півкільцями в невеликій кількості олії. Всі розкладаємо на поверхні і посипаємо Моцарелою.

Якщо ви не знайшли в магазині потрібний вид сиру, замініть відповідним.

Поки випікається перший шар, готуємо соус, як у класичному варіанті. Дістаємо піцу з духовки, розбиваємо на середині яйце і навколо поливаємо молочною сумішшю. Наступним йде залишився сир.

Дивіться також:  Тісто для піци без дріжджів – 9 рецептів приготування
Прокрутка до верху