Піца Карбонара – 4 рецепта, як зробити в домашніх умовах

З шинкою і твердим сиром

Правильно готувати піцу «Карбонара» з беконом, але в цьому рецепті будемо виходити з того, що деяких продуктів не змогли придбати.

Для 250 г готового тіста знадобиться:

  • 130 г шинки;
  • 1 томат;
  • 200 г будь-якого сиру твердих сортів;
  • яйце;
  • 5 ст. л. вершків;
  • чорний мелений перець;
  • зелень.

Тонкий пласт тіста ставимо на пару хвилин в розігріту духовку, дістаємо, змащуємо оливковою олією. Шинку нарізаємо невеликими кубиками (іноді господині обсмажую разом з цибулею) і розподіляємо рівним шаром. Помиємо помідор, видаляємо плодоніжки. Ножиком надаємо форму тонких кружечків. Вони підуть зверху ковбаси.

У невеликому посуді виделкою або вінчиком спочатку змішуємо вершки з яйцем. Натираємо сир на дрібній тертці і додаємо в суміш разом з рубаною зеленню і спеціями. Розливаємо по поверхні, присипаємо залишилися сиром і ставимо в гарячу духову шафу.

Дивіться також:  Тонке тісто для італійської піци
Прокрутка до верху