Готуємо з грибами
Приготуйте піцу з таким інгредієнтом.
Набір продуктів наступний:
- 100 г шинки;
- 100 г печериць;
- 4 ст. л. томатної пасти;
- 2 ст. л. оливкової олії;
- ріпчаста цибулина;
- зелена цибуля;
- 2 жовтка;
- мелений чорний перець;
- 2 ст. л. сметани;
- 50 мл вершків;
- суміш приправ;
- 150 г сиру;
- 250 г готового тіста.
Починаємо з підготовки начинки. Промиваємо водою печериці і гострим ножем видаляємо всі пошкоджені ділянки, нарізаємо пластинками. Відправляємо відразу на розпечену сковороду з олією і обсмажуємо, не закриваючи кришкою. Коли випарується вся волога, додаємо нашатковану ріпчасту цибулю і продовжуємо смажити до готовності.
Розкачуємо основу з тіста змащуємо маслом і томатною пастою. Викладаємо грибну суміш, а потім пластики шинки. Посипаємо третину натертого сиру і на кілька хвилин ставимо в жаровню.
Настав час для соусу. У чашу міксера наливаємо вершки, сметану і відокремлений жовтки. Трохи збиваємо. Додаємо другу третину сиру, приправи, перець чорний. Розливаємо по гарячій поверхні піци. Зверху піде залишилася бринза.
Іноді італійські кухарі в грибний соус наливають трохи білого вина.
Ставимо в духовку. Готовність можна визначити за кольором країв тіста, сир повинен розплавитися. Коли дістанете випічку, відразу, поки не з’явилася скориночка, посипте рубаним зелених цибулею.