Піца Карбонара – 4 рецепта, як зробити в домашніх умовах

Готуємо з грибами

Приготуйте піцу з таким інгредієнтом.

Набір продуктів наступний:

  • 100 г шинки;
  • 100 г печериць;
  • 4 ст. л. томатної пасти;
  • 2 ст. л. оливкової олії;
  • ріпчаста цибулина;
  • зелена цибуля;
  • 2 жовтка;
  • мелений чорний перець;
  • 2 ст. л. сметани;
  • 50 мл вершків;
  • суміш приправ;
  • 150 г сиру;
  • 250 г готового тіста.

Починаємо з підготовки начинки. Промиваємо водою печериці і гострим ножем видаляємо всі пошкоджені ділянки, нарізаємо пластинками. Відправляємо відразу на розпечену сковороду з олією і обсмажуємо, не закриваючи кришкою. Коли випарується вся волога, додаємо нашатковану ріпчасту цибулю і продовжуємо смажити до готовності.

Розкачуємо основу з тіста змащуємо маслом і томатною пастою. Викладаємо грибну суміш, а потім пластики шинки. Посипаємо третину натертого сиру і на кілька хвилин ставимо в жаровню.

Настав час для соусу. У чашу міксера наливаємо вершки, сметану і відокремлений жовтки. Трохи збиваємо. Додаємо другу третину сиру, приправи, перець чорний. Розливаємо по гарячій поверхні піци. Зверху піде залишилася бринза.

Іноді італійські кухарі в грибний соус наливають трохи білого вина.

Ставимо в духовку. Готовність можна визначити за кольором країв тіста, сир повинен розплавитися. Коли дістанете випічку, відразу, поки не з’явилася скориночка, посипте рубаним зелених цибулею.

Дивіться також:  Тісто для піци як в піцерії – 7 рецептів
Прокрутка до верху