Піца на сковороді – 10 швидких рецептів приготування піци за 10 хвилин

Піца на сковороді – це не класика та традиція, але варіант швидкого приготування смачного сніданку чи вечері. Тісто для такої піци замішується рідким та на молочних інгредієнтах з яйцем. Начинка вибирається за смаком і за винятком сирих цибулі з болгарським перцем, які не встигають приготуватися. Піца посипається сиром та готується під кришкою протягом 7-10 хвилин, що просто і зручно.

Швидка піца за 10 хвилин на сковороді

Швидку піцу за 10 хвилин на сковороді готуємо на рідкому тісті, замішаному на сметані з майонезом у рівних кількостях та борошні. Начинкою беремо будь-яку ковбасу, свіжий помідор та твердий сир.

Інгредієнти:

на – 4 порції

  • Яйце куряче – 2 шт.
  • Майонез – 4 ст.л.
  • Сметана – 4 ст.л.
  • Борошно – 9 ст.л.
  • Сир Пармезан (або інший твердий сир) – 150 гр.
  • Варена ковбаса – 100 гр.
  • Помідори – 1 шт.
  • Сіль за смаком

Процес приготування:

Як приготувати піцу на сковороді за 10 хвилин? У посуд для замісу тіста покладіть по 4 столові ложки сметани з майонезом, розбийте два яйця і насипте борошно, що просіює.

Віночком або ложкою замісіть тісто до однорідної текстури, консистенція повинна вийти, як у нежирної сметани.

Ковбасу та помідори наріжте тонкими слайсами. На будь-якій тертці подрібніть шматок твердого сиру. На середній вогонь поставте сковороду, змастіть|змазати| маслом|мастилом| і рівним тонким шаром викладете замішане тісто. Поверх тіста розкладіть нарізку ковбаси з помідором і посипте рівномірно сиром.

Протягом 5 хвилин готуйте піцу без кришки. Потім вогонь зробіть невеликим, прикрийте кришкою сковороду і готуйте ще 5 хвилин до повного розчинення сиру.

Приготовлену на сковороді за 10 хвилин швидку піцу розріжте на порційні шматки і гарячою сервіруйте до столу. Смачного!

Піца на сковороді з майонезом та сметаною

Для швидкої піци на сковороді, найкращим варіантом тесту є замішане на майонезі та сметані. Воно добре і швидко пропікається, і має гарний смак. У цьому рецепті начинкою до такої піци беремо відварене куряче м’ясо, помідор, зелений салат та сир.

Час приготування: 15 хвилин.

Час приготування: 5 хвилин.

Порції: 2.

Інгредієнти:

  • Яйце – 1 шт.
  • Майонез – 2 ст.
  • Сметана – 2 ст.
  • Борошно – 2.5 ст.
  • Твердий сир – 100 гр.
  • Відварене куряче філе – 100 гр.
  • Помідор – 1/2 шт.
  • Листя салату – 2 шт.
  • Соус – до смаку.
  • Сіль за смаком.
  • Олія / вершкове – для змащування.

Процес приготування:

Крок 1. У посуді для замісу тіста збийте куряче яйце, додайте по 2 столові ложки сметани з майонезом і добре перемішайте.

Крок 2. Через сито насипте борошно пшеничне.

Крок 3. Ложкою або віночком замісіть тісто до однорідної текстури та рідкої консистенції, щоб легко стікало з ложки.

Крок 4. Сковороду добре розігрійте та змастіть невеликою кількістю будь-якої олії. У неї перелийте тісто замішане і розподіліть рівним шаром. Дайте тесту 1 хвилину, щоб знизу воно схопилося.

Крок 5. Потім цей корж змастіть будь-яким соусом, наприклад сумішшю сметани з томатною пастою, або кетчупом з майонезом.

Крок 6. Наріжте тонкими слайсами відварене куряче філе і помідор. Розкладіть цю нарізку поверх соусу і додайте нарізане листя салату. Посипте їх сіллю та подрібненим на середній тертці твердим сиром. Сковороду закрийте кришкою і смажте піцу протягом 7 хвилин на невеликому вогні.

Крок 7. Приготовленої піци на сковороді з майонезом і сметаною, дайте кілька хвилин постояти під кришкою. Потім перекладіть на блюдо та можете сервірувати до столу. Смачного!

Проста та швидка піци з сиром та ковбасою

Ковбаса з сиром є найпопулярнішою та найсмачнішою начинкою не тільки для класичної, але й для простої та швидкої піци на сковороді. Тісто замішуємо на сметані, майонезі та яйці. Начинку доповнимо тільки помідором.

Час приготування: 25 хвилин.

Час приготування: 10 хвилин.

Порції: 5.

Інгредієнти:

  • Борошно пшеничне – 230 гр.
  • Яйце – 2 шт.
  • Майонез – 80 грн.
  • Сметана – 100 грн.
  • Ковбаса – 150 гр.
  • Твердий сир – 150 гр.
  • Помідори – 2 шт.

Процес приготування:

Крок 1. Відразу підготувати, згідно з рецептом, простий набір інгредієнтів для піци. Ковбасу краще вибрати варено-копчену. Очистити її від оболонки та нарізати тонкими слайсами. Помідори також нарізають слайсами. Сир подрібнити на великій тертці.

Крок 2. В окремий посуд розбити два яйця, додати сметану з майонезом, насипати через сито муку|борошно| і міксером замісити тісто до однорідної і досить рідкої текстури.

Крок 3. Примішане тісто рівним шаром перелити в розігріту сковороду. Поверх тіста рівномірно розкласти слайси ковбаси з помідором та посипати тертим сиром. Сковороду прикрити кришкою. Готувати піцу на невеликому вогні та протягом 10-15 хвилин.

Дивіться також:  Меренговий рулет домашній – 10 простих рецептів приготування в духовці

Крок 4. Потім піцу перекласти на велику страву та розрізати на шматочки.

Крок 5. Приготовлену просту та швидку піцу з сиром та ковбасою розкласти по порційних тарілках, доповнити зеленню та сервірувати до столу у гарячому вигляді. Смачного!

Дуже швидка піца на лаваші з яйцем

Дуже швидка піца на лаваші з яйцем готується на основі нарізаного тонкою соломкою вірменського лаваша, залитого сумішшю яйця з молоком. Начинка може бути будь-який і в цьому рецепті беремо лише помідори із зеленою цибулею та тертим твердим сиром. За 10-15 хвилин у вас готовий ситний та дуже смачний сніданок.

Час приготування: 15 хвилин.

Час приготування: 7 хвилин.

Порції: 1.

Інгредієнти:

  • Тонкий лаваш – 150 гр.
  • Яйце – 2 шт.
  • Молоко – 30мл.
  • Твердий сир – 50 гр.
  • Помідор – 1 шт.
  • Зелена цибуля – до смаку.

Процес приготування:

Крок 1. Вірменський лаваш поверніть рулетом і наріжте тонкою соломкою. Розігрійте чавунну або з товстим дном сковороду і перекладіть нарізку лаваша, не додаючи масла.

Крок 2. В окремому посуді віночком збийте в однорідну масу два яйця з молоком. Яєць можете взяти і більше двох, що піцу зробить смачнішою.

Крок 3. Цією яєчно-молочною сумішшю рівномірно залийте нарізку лаваша на сковороді.

Крок 4. Поверх цієї суміші рівномірно розкладіть помідор, що нарізає слайсами.

Крок 5. Посипте піцу дрібно нашаткованою зеленою цибулею і за бажанням можете додати будь-який м’ясний інгредієнт, наприклад, шматочки ковбаси.

Крок 6. Потім посипте піцу подрібненим на великій тертці сиром. Сковороду накрийте кришкою. Готуйте піцу на невеликому вогні 5-7 хвилин.

Крок 7. За цей час яєчна маса буде готова та сир розплавиться.

Крок 8. Приготовлену дуже швидку піцу на лаваші з яйцем акуратно лопаткою перекладіть на блюдо та сервіруйте до столу у гарячому вигляді. Смачного!

Кабачкова піца на сковороді

Кабачкова піца на сковороді виходить менш калорійною порівняно з традиційною на тесті та одночасно смачною. Варіанти начинок до кабачкової піци можуть бути різними, а в цьому рецепті беремо солодкий перець із копченою ковбасою та сиром. Основу робимо з тертих кабачків із борошном та яйцем.

Час приготування: 40 хвилин.

Час приготування: 15 хвилин.

Порції: 3.

Інгредієнти:

  • Кабачок середній – 1 шт.
  • Яйце – 3 шт.
  • Борошно – 4 ст.
  • Солодкий перець – 3 шт.
  • Копчена ковбаса – 50 гр.
  • Твердий сир – 100 гр.
  • Зелений кріп – до смаку.
  • Сіль за смаком.
  • Перець чорний мелений – до смаку.
  • Олія / вершкове – для змащування.

Процес приготування:

Крок 1. Насамперед підготувати, згідно з рецептом, простий набір інгредієнтів для кабачкової піци.

Крок 2. Кабачок очистити від шкірки з насінням. М’якуш подрібнити на великій тертці.

Крок 3. Потім руками віджати кабачковий сік і перекласти цю масу в посуд для замісу тіста.

Крок 4. До неї додати дрібно нашаткований зелений кріп.

Крок 5. Потім розбити до кабачка яйця і насипати борошно пшеничне.

Крок 6. Ложкою ці інгредієнти добре перемішати. Розігріти глибоку сковороду, змастити будь-яким маслом та рівним шаром викласти в неї замішане кабачкове тісто. Готувати піцу на середньому вогні, під прикритою кришкою протягом 10-15 хвилин, щоб знизу вона стала рум’яною.

Крок 7. За цей час очищений солодкий перець нарізати тонкими кільцями. Ковбасу нарізати невеликими кубиками. Твердий сир подрібнити на великій тертці.

Крок 8. Обсмажену піцу акуратно перевернути на інший бік за допомогою плоскої тарілки. Поверх її розкласти кільця перцю.

Крок 9. У кожне кільце покласти шматочок ковбаси.

Крок 10. Помірно посипати піцу натертим на тертці сиром. Сковороду прикрити кришкою та готувати піцу на невеликому вогні протягом ще 10 хвилин до повного розплавлення сиру.

Крок 11. Приготовлену на сковороді кабачкову піцу нарізати шматочками та сервірувати до столу у гарячому вигляді. Смачного!

Лінива піца на сковороді

Піца на сковороді на основі рідкого тіста відноситься до категорії так званих «лінивих» страв. У цьому рецепті вам пропонується найшвидший, зручний та смачний варіант приготування лінивої піци на основі батону. Начинкою для неї візьмемо традиційні та всіма улюблені ковбасу, помідори, оливки та твердий сир. Батон для піци підійде й учорашній.

Час приготування: 30 хвилин.

Час приготування: 5 хвилин.

Порції: 4.

Інгредієнти:

  • Батон – 400 гр.
  • Яйце – 2 шт.
  • Молоко – 150мл.
  • Кетчуп – 2 ст.
  • Майонез – 2 ст.
  • Ковбаса – 200 грн.
  • Помідори – 2 шт.
  • Маслини – до смаку.
  • Сир твердий – 150 гр.
  • Огірок солоний – 1 шт.
  • Олія оливкова – 1 ст.л.
Дивіться також:  Торт «Молочна дівчинка» класичний - 10 рецептів у домашніх умовах

Процес приготування:

Крок 1. Тонкими скибочками нарізати батон і залити молоком на 15 хвилин.

Крок 2. Розігріти велику сковороду, змастити оливковою олією і перекласти в неї одним шаром замочені скибочки батона. У чашці збовтати два яйця і поступово полити ними батон. На невеликому вогні та протягом двох хвилин згасити цю основу піци, щоб яйце схопилося.

Крок 3. Усі інгредієнти для начинки нарізати невеликими шматочками довільної форми. Основу піци змастити сумішшю майонезу з кетчупом та розкласти нарізку ковбаси.

Крок 4. Поверх ковбаси рівномірно розкласти нарізку помідорів, маслин і солоного огірка.

Крок 5. В останню чергу посипати піцу подрібненим на дрібній тертці твердим сиром.

Крок 6. Сковороду прикрити кришкою і готувати піцу протягом 5-7 хвилин на невеликому вогні і до повного розчинення сиру.

Крок 7. Приготовлену на сковороді ліниву піцу розрізати на шматки, розкласти по порційним тарілкам і подати до столу гарячому вигляді. Смачного!

Піца на кефірі на сковороді

Піца на кефірі на сковороді готується просто та швидко. Кефірне тісто замішується з содою, добре пропікається, виходить менш калорійним і смаком не поступається традиційному на майонезі зі сметаною. Начинка до тесту кефіру підходить будь-яка, а в цьому рецепті беремо стандартний набір: ковбасу, помідори і сир.

Час приготування: 20 хвилин.

Час приготування: 10 хвилин.

Порції: 1.

Інгредієнти:

  • Кефір – 100 мл.
  • Яйце – 1 шт.
  • Борошно – 8 ст.
  • Сіль – 1 щіпка.
  • Сода – 1 щіпка.

Для начинки:

  • Ковбаса – 100 гр.
  • Помідори – 2 шт.
  • Сир твердий – 50 гр.
  • Томатна паста – 1 ст.
  • Майонез – 1 ст.
  • Сіль за смаком.
  • Перець чорний мелений – до смаку.
  • Олія – ​​1 ст.л.
  • Зелень для подачі.

Процес приготування:

Крок 1. У посуд для замісу тіста налийте трохи підігрітого кефіру. Розбийте до нього яйце і насипте щіпкою солі з содою. Віночком їх просто перемішайте.

Крок 2. У суміш кефіру через сито насипте борошно.

Крок 3. Замісіть тісто до однорідної текстури, а консистенція має вийти як у магазинної сметани.

Крок 4 Для начинки тонкими чверть слайсами наріжте варену ковбасу.

Крок 5. Тонкими кухлями наріжте помідори.

Крок 6. Сир подрібніть на середній тертці.

Крок 7. Розігрійте сковороду для піци і змастіть олією. У неї перелийте тісто кефіру, розподіліть рівним шаром і посмажте на невеликому вогні під прикритою кришкою протягом 3-4 хвилин до рум’яного кольору знизу.

Крок 8. Зніміть сковороду з вогню. Корж акуратно переверніть та змастіть ложкою томатної пасти.

Крок 9. Поверх коржа розкладіть нарізку ковбаси.

Крок 10. Змастіть ковбасу ложкою майонезу і поверх її розкладіть нарізку помідорів. Посипте помідори сіллю із|із| чорним перцем.

Крок 11. Рясно і рівномірно посипте піцу тертим сиром. Поставте сковороду на невеликий вогонь, прикрийте кришкою і готуйте піцу протягом 5 хвилин.

Крок 12. Приготовлену на сковороді піцу на кефірі посипте зеленню, наріжте порційно і сервіруйте до столу в гарячому вигляді. Смачного!

Піца на сковороді без дріжджів на молоці

Тісто для піци без дріжджів на молоці є найсмачнішим і найпопулярнішим варіантом для випікання в духовці, але замісивши його рідкішим, як для оладок, можна спекти піцу на сковороді. Нейтральний смак бездрожжевого молочного тіста чудово поєднується з будь-якою начинкою. Смажиться піца дуже швидко, тому всі інгредієнти начинки мають бути нарізані до початку випічки.

Час приготування: 20 хвилин.

Час приготування: 10 хвилин.

Порції: 1 піца на сковороді діаметром 26 див.

Інгредієнти:

  • Яйце – 1 шт.
  • Борошно – 2-3 ст.
  • Молоко – 100мл.
  • Олія оливкова – 1 ст.л.
  • Сіль – 1 щіпка.

Для начинки:

  • Ковбаса – 100 гр.
  • Помідори – 2 шт.
  • Сир твердий – 100 гр.
  • Томатна паста – 1 ст.
  • Майонез – 1 ст.

Процес приготування:

Крок 1. У посуд для замісу тіста розбийте одне яйце, додайте щіпку солі та налийте столову ложку оливкової олії.

Крок 2. Потім налийте молоко.

Крок 3. Віночком або вилкою ці інгредієнти добре перемішайте.

Крок 4. Борошно просійте через сито. Насипайте її поступово по одній столовій ложці у молочну основу і одразу замішуйте тісто. Кількість муки визначайте текстурою тіста, щоб вийшло трохи густіше, ніж для оладок.

Крок 5. Замішаному тесту дайте кілька хвилин для наполягання, а за цей час нарізайте брусочками варену ковбасу.

Дивіться також:  Млинці на молоці з окропом - 8 рецептів тонких заварних млинців з дірочками

Крок 6. Тонкими часточками наріжте помідори.

Крок 7. На великій тертці подрібніть твердий сир.

Крок 8. Сковороду для піци змастіть будь-яким маслом і викладіть в неї тісто замішане на молоці рівним шаром.

Крок 9. Поверх тесту нанесіть трохи томатної пасти з майонезом.

Крок 10. Поступово розкладіть нарізку ковбаси.

Крок 11. Поверх ковбаси розкладіть помідорні часточки.

Крок 12. Потім посипте піцу тертим сиром.

Крок 13. Поставте сковороду з піцою на невеликий вогонь, накрийте кришкою і готуйте приблизно 10 хвилин. За цей час сир розплавиться. Готовність коржа перевірте, піднявши край ножем. Якщо корж знизу рум’яний, вогонь можна вимкнути і перекласти піцу на блюдо.

Крок 14. Приготовлену на сковороді піцу без дріжджів на молоці сервіруйте до гарячого столу. Смачного!

Піца з грибами на сковороді

Піца з грибами на сковороді готується просто, швидко і буде у вас смачною, ситною стравою як для сніданку, так і перекусу. Тісто замішуємо на сметані з яйцем, і ця основа виходить тонкою і хрусткою. Для начинки гриби обсмажимо з цибулею та доповнимо тільки соусом та сиром.

Час приготування: 20 хвилин.

Час приготування: 10 хвилин.

Порції: 1 піца на сковороді діаметром 26 див.

Інгредієнти:

  • Яйце – 1 шт.
  • Сметана – 1 ст.
  • Борошно – 1 ст.
  • Сіль – 1 щіпка.

Для начинки:

  • Печериці – 150 гр.
  • Цибуля – 1 шт.
  • Олія – 2 ст.л.
  • Сир твердий – 60 гр.
  • Кетчуп – 1 ст.
  • Майонез – 1 ст.
  • Петрушка – 5 гр.
  • Перець чорний мелений – до смаку.

Процес приготування:

Крок 1. Печериці та цибулю почистіть. Гриби наріжте слайсами, а цибуля тонкими півкільцями.

Крок 2. Обсмажте їх на розігрітій олії до готовності та повного випарювання грибного соку.

Крок 3. Обсмажені гриби посипте сіллю із чорним перцем.

Крок 4. У посуд для замісу тіста розбийте яйце, додайте|добавляйте| сметану зі щіпкою солі і добре перемішайте.

Крок 5. У цю суміш через сито насипте муку|борошно| і замісіть тісто до однорідної текстури.

Крок 6. Сир подрібніть на великій тертці.

Крок 7. Розігрійте сковороду з ложкою олії. У неї рівним тонким шаром перекладіть тісто, що замішало.

Крок 8. Поверх тіста нанесіть шар кетчупу.

Крок 9. Потім розкладіть поверх тіста обсмажені з цибулею печериці.

Крок 10. Печериці покрийте майонезною сіточкою.

Крок 11. Помірно посипте піцу тертим сиром і дрібно нарізаною петрушкою.

Крок 12. Сковороду накрийте кришкою і готуйте піцу на невеликому вогні протягом 5-7 хвилин.

Крок 13. Приготовлену на сковороді піцу з грибами перекладіть на блюдо і подайте в гарячому вигляді до столу. Смачного!

Картопляна піца на сковороді

Картопляна піца на сковороді вимагає трохи більше часу на приготування, але виходить дуже смачною, особливо для любителів картоплі. Цей овоч подрібнюється на середній або великій тертці, поєднується з яйцем і борошном і трохи обсмажується. Є варіанти на основі картопляного пюре та дрібно нарізаної картоплі. Потім картопляна основа доповнюється будь-якою начинкою, соусом, сиром та запікається на сковороді під кришкою. У цьому рецепті для начинки беремо ковбасу, печериці та помідор.

Час приготування: 25 хвилин.

Час приготування: 10 хвилин.

Порції: 1 піца на сковороді діаметром 26 див.

Інгредієнти:

  • Картопля велика – 3 шт.
  • Яйце – 1 шт.
  • Борошно – 3 ст.
  • Сіль за смаком.

Для начинки:

  • Печериці – 4 шт.
  • Помідор – 1 шт.
  • Ковбаса – 50 грн.
  • Сир твердий – 100 гр.
  • Майонез – до смаку.
  • Олія – ​​1 ст.л.

Процес приготування:

Крок 1. Картоплю почистіть, промийте, подрібніть на середній тертці або крупній і перекладіть в окремий посуд. Зайвий сік злийте. Додайте до цієї маси яйце з борошном та сіллю. Потім ложкою добре перемішайте.

Крок 2. Розігрійте сковороду для піци і змастіть олією. У неї рівним шаром викладіть картопляну масу. Смажте її на середньому вогні без кришки і до золотистого кольору знизу.

Крок 3. За цей час наріжте дрібно інгредієнти для начинки. Сир подрібніть на великій тертці.

Крок 4. Обсмажений картопляний корж лопаткою акуратно переверніть та змастіть майонезом. Поверх його розкладіть слайси печериць.

Крок 5. Поверх грибів рівномірно розкладіть нарізку ковбаси з помідорами і покрийте сиром натертим на тертці. Сковороду накрийте кришкою. Готуйте піцу на невеликому вогні та протягом 15-20 хвилин.

Крок 6. Приготовлену на сковороді картопляну піцу перекладіть на блюдо і подайте до столу у гарячому вигляді. Смачного!