Піца в мультиварці – 10 рецептів приготування

Піца в мультиварці, звичайно, виходить зовсім не така, як у печі. Але вона теж досить смачна, а головне, готується дуже швидко.

Простий рецепт піци з ковбасою в мультиварці

Необхідні продукти:

  • сіль, цукор — по щіпці;
  • 450 грам борошна;
  • 0,2 кг сиру;
  • 8 грам дріжджів;
  • два яйця;
  • 0,3 кг ковбаси;
  • по 2 ложки томатного соусу майонезу;
  • стакан молока.

Процес приготування:

  • Зазначене кількість дріжджів заливаємо нагрітим молоком і даємо постояти близько 10 хвилин.
  • Яйця злегка збиваємо з цукром і сіллю, додаємо до них дріжджову масу і борошно, перемішуємо. Тісто для піци в мультиварці повинно вийти досить густим. Залишаємо на 30 хвилин, після чого перекладаємо в чашу пристрою.
  • Промазуємо заготівлю томатним соусом, викладаємо нарізану ковбасу, покриваємо майонезом і готуємо 25 хвилин в режимі «Випічка». За кілька хвилин до його відключення засипаємо натертий сир і чекаємо, коли він розплавиться.

Оригінальний смак з анчоусами

Необхідні продукти:

  • маленька упаковка вершкового масла;
  • яйце;
  • одна цибулина;
  • 10 грам дріжджів;
  • п’ять анчоусів;
  • сіль за смаком;
  • 0,5 кг борошна;
  • 100 грам сиру;
  • три ложки томатного соусу.

Процес приготування:

  • Приготувати піцу з анчоусами просто: розтоплюємо масло, з’єднайте з дріжджами, які заздалегідь розчинили у воді, додаємо сіль, борошно і доводимо до густого стану.
  • Перекладаємо масу в чашу, промазуємо зверху соусом і наповнюємо начинкою. Всі інгредієнт, звичайно, попередньо необхідно подрібнити.
  • Встановлюємо режим «Випічка» і готуємо страву близько 25 хвилин. За кілька хвилин до відключення не забуваємо посипати майже готову піцу сиром.

Закрита піца в мультиварці

У цьому рецепті обов’язково використовувати саме таку основу. Смачної вийде і піца з листкового тіста.

Необхідні продукти:

  • 100 грам сиру;
  • по маленькій ложці солі і цукру;
  • 0,1 літра води;
  • 2 ложки томатного соусу;
  • 5 грам дріжджів;
  • 0,2 кг борошна;
  • 200 грам ковбаси чи шинки.
Дивіться також:  Тонке тісто для італійської піци

Процес приготування:

  • У ємності перемішуємо борошно із зазначеними в списку сипучими інгредієнтами. Розмішуємо, вливаємо воду, доводимо до стану гладкого грудки і прибираємо на 40 хвилин.
  • Розкачуємо тонку основу середнього розміру, мажемо її соусом, кладемо зверху подрібнену ковбасу і тертий сир, накриваємо іншою частиною коржі і добре скріплюємо краю.
  • Смажимо з двох сторін по 10 хвилин в чашу мультиварки в режимі «Випічка».

З курячим філе

Необхідні продукти:

  • 100 грам сиру;
  • 5 грам дріжджів;
  • 0,25 кг борошна;
  • 2 ложки соусу томатного;
  • цибулина і помідор;
  • ложечка солі і цукру;
  • 150 грам курячого філе;
  • стакан води.

Процес приготування:

  • З’єднуємо всі сипучі продукти, крім борошна. Додаємо теплу воду, всипаємо борошно і доводимо масу до пружності.
  • Робимо з неї основу, яку поміщаємо в чашу і промазуємо соусом. На неї викладаємо нарізане на тонкі пластини куряче філе.
  • Потім йдуть кільця цибулі, скибочки помідора і тертий сир. Прикриваємо кришку приладу і готуємо в режимі «Випічка» 20 хвилин.

Піца «Чотири сиру»

Необхідні продукти:

  • 30 мілілітрів оливкової олії;
  • п’ять грам живих дріжджів;
  • 0,5 літра води;
  • 50 мілілітрів соусу бешамель;
  • ложечка солі;
  • 0,8 кг борошна;
  • за 20 грам чотирьох різних видів сиру.

Процес приготування:

  • З’єднуємо борошно з оливковою олією і сіллю. Вливаємо суду ж теплу воду, в якій попередньо розвели дріжджі. Цій масі даємо постояти близько 30 хвилин.
  • Робимо з тіста круг, відповідний за розміром чаші для вашої мультиварки. Його товщина повинна бути не більше п’яти міліметрів. Викладаємо заготовку на дно і промазуємо соусом.
  • Зверху покриваємо її рівномірно розподіленими шматочками сирів і ставимо на 30 хвилин в режим «Випічка».

Рецепт приготування з морепродуктами

Це буде піца без дріжджів. В рецепті використовується готове листкове тісто, щоб максимально спростити процес.

Дивіться також:  Піца з креветками – 8 рецептів приготування в домашніх умовах

Необхідні продукти:

  • 100 грам копчених мідій;
  • 0,2 кг листкового тіста;
  • 100 грам вже відварених креветок;
  • помідор;
  • близько 10 оливок;
  • 150 грам сиру;
  • спеції на свій смак.

Процес приготування:

  • Тісто необхідно розморозити, можна навіть деякий час потримати його в мультиварці на підігріві.
  • Розкачуємо з нього основу і поміщаємо на дно чаші. Покриваємо її спочатку скибочками помідорів, а потім і шматочками морепродуктів. Присипаємо обраними спеціями, наприклад, чорним перцем.
  • Потім укладаємо оливки і все засипаємо тертим сиром. Готуємо близько 30 хвилин, включивши режим «Випічка».

Вегетаріанська піца

Необхідні продукти:

  • по ложці рослинного масла і цукру;
  • 2 склянки борошна;
  • два помідора;
  • ложечка солі і стільки ж сухих дріжджів;
  • 0,2 кг сиру;
  • цибулина і один перець солодкий;
  • 100 грам грибів;
  • 0,2 кг маринованих огірків;
  • 30 грам оливок;
  • три ложки томатного соусу.

Процес приготування:

  • Нарізаємо цибулю і гриби, відправляємо їх у чашу і тримаємо близько 10 хвилин в режимі «Випічка» до золотистого кольору.
  • Змішуємо рослинне масло, сіль, борошно, цукор і дріжджі. Додаємо потрібну кількість теплої води, щоб у результаті маса вийшла еластичною. Прибираємо її на дві години.
  • Робимо коржик за розміром чаші, викладаємо її на дно, добре мажемо соусом, зверху кладемо гриби з цибулею, а потім і всі інші подрібнені овочі. Завершує все тертий сир.
  • Залишаємо заготовку на 30 хвилин, включивши прилад на режим «Випічка».

З шинкою і помідорами

Це буде швидка піца на кефірі в мультиварці, яка легко готується і не вимагає часу на підйом тіста.

Необхідні продукти:

  • по дрібці солі і соди;
  • половина ложечки цукру;
  • 2 ложки томатного соусу;
  • 150 грам сиру;
  • склянка борошна;
  • яйце;
  • 0,2 кг шинки;
  • два помідора;
  • 130 мл кефіру.
Дивіться також:  Вегетаріанська піца – готуємо за рецептом з фото

Процес приготування:

  • У кефір засипаємо соду, цукор, сіль і перемішуємо. Додаємо борошно і у вас повинна вийти густа суміш, яку переливаємо тепер в чашу мультиварки.
  • Шинку нарізаємо пластинами, а помідори кільцями. Віддайте перевагу щільним томатам, оскільки надто соковиті размочат тісто.
  • Кладемо на тісто дві ложки томатного соусу і розмазуємо. Поверх нього йде підготовлена начинка. Весь натюрморт присипаємо тертим сиром.
  • Тримаємо блюдо 25 хвилин в режимі «Випічка» під кришкою. Після закінчення готування даємо йому постояти ще п’ять хвилин перед подачею на стіл.

Готуємо на дріжджовому тесті

Необхідні продукти:

  • 0,2 кг сиру;
  • помідор;
  • 2 ложки соусу томатного;
  • 0,3 кг борошна;
  • 4 грама дріжджів;
  • за пів ложечки солі і цукру;
  • 0,2 літра води;
  • 200 грам ковбаси;
  • дві ложки рослинної олії.

Процес приготування:

  • Змішати борошно з іншими сипучими продуктами, влити теплу воду і рослинну олію. Добре перемішати до еластичного стану і прибрати на 40 хвилин.
  • Зробити з відпочив тесту основу, викласти її в чашу, промазати соусом, покрити подрібненої ковбасою, помідорами і тертим сиром. Готувати під кришкою 30 хвилин, включивши режим «Випічка».

Піца з ананасами

Необхідні продукти:

  • 0,3 кг будь-якого тесту на свій смак;
  • 0,2 кг будь-яких ковбасних виробів;
  • 100 грам сиру;
  • 200 грам консервованих ананасів;
  • 50 грам томатного соусу.

Процес приготування:

  • Вирізаємо з тіста форму під розмір чаші, укладаємо її туди і заливаємо соусом.
  • Зверху додаємо нарізані ковбасні вироби і шматочки ананасів. Включаємо режим роботи на 20 хвилин у програмі «Випічка». За деякий час до закінчення процесу присипаємо піцу сиром.

Прокрутка до верху