Піца з батона – 5 рецептів, як приготувати ліниву піцу в духовці на сковороді і в мікрохвильовці

На сковороді на швидку руку

Ще один швидкий рецепт приготування смачної піци з підручних матеріалів. На сковороді вона виходить тонка, з хрусткими краями, а завдяки різноманітності начинок, ідеально підійде для сніданку.

Щоб порадувати рідних цією стравою, знадобиться:

  • половина батона – 6-7 скибочок;
  • неповний стакан молока;
  • 1 яйце;
  • 2 ст. л. борошна;
  • 100 г будь-ковбаси;
  • 1 помідор;
  • трохи болгарського перцю;
  • 5 оливок;
  • 50 г сиру;
  • 2 ст. л. кетчупу або іншого томатного соусу;
  • 2 ст. л. майонезу;
  • 1 ст. л. рослинного масла.

Деякі продукти в начинку можна замінити на свій смак.

Коли на столі буде повний набір інгредієнтів, можна приступати до приготування:

  • Нарізати підготовлену ковбасу і солодкий перець кубиками, оливки і помідори – кружечками, а сир натерти на крупну соломку.
  • Батон накришити в миску, залити його молоком і розім’яти до однорідної консистенції. Посолити, вмішати в тісто яйце і борошно. Повинно вийти густе і щільне тісто.
  • На холодну сковороду налити олію, викласти тісто тонким шаром, накрити кришкою і смажити до утворення рум’яної скоринки знизу. Прибрати з вогню.
  • Перевернути «млинець» і викласти на нього начинку, починаючи з томатно-майонезного соусу.
  • Щедро посипати тертим сиром, накрити піцу кришкою і повернути на плиту, налаштувавши невеликий нагрів. Готувати 5 хвилин, вимкнувши плиту, дати постояти.

У цьому рецепті можна використовувати абсолютно будь-які інгредієнти. Головна умова – вони повинні бути готові до вживання, так як страва не піддається тривалій термічній обробці.

Дивіться також:  Соус для піци – 7 рецептів соусів для піци в домашніх умовах
Прокрутка до верху