Піца з фаршем – 8 рецептів в домашніх умовах

Піца з фаршем – ситна смачна страва, яке підійде для сніданку, перекусу на роботі або пікніка. Готується вона дуже просто, а фарш для начинки можна вибирати будь-по своєму смаку.

Проста піца з фаршем та сиром

Інгредієнти:

  • півкіло готового дріжджового тіста;
  • грам 250 фаршу з яловичини;
  • 2 помідори;
  • кетчуп за смаком;
  • 1 цибулина;
  • сіль;
  • спеції;
  • до 200 грам «Російського» сиру.

Приготування:

  • Сформувати з тіста круглу основу.
  • 2/3 частини сиру нарізати тонкими брусочками і загорнути їх по краю коржі з тіста, сформувавши борту з начинкою.
  • Цибулю дрібно нарізати і обсмажити на будь-якому жирі до прозорості. Додати до овочу фарш, сіль і спеції, підходящі для яловичини.
  • Основу з тіста перенести на деко і змастити кетчупом.
  • Зверху розподілити обсмажений фарш з цибулею і розкласти помідори, нарізані тонкими слайсами.
  • Засипати інгредієнти тертим сиром.

Запікати піцу в духовій шафі при високій температурі до рум’яної скоринки.

З додаванням грибів

На півкіло дріжджового тіста візьміть наступні інгредієнти:

  • стільки ж змішаного м’ясного фаршу (свинина+яловичина);
  • грам 200 свіжих печериць;
  • 1 цибулина;
  • 2 помідори;
  • по половині склянки класичного майонезу і солодкого кетчупу;
  • «Російський» сир за смаком;
  • сіль.

Приготування:

  • Подрібнити цибулю і обсмажити його з фаршем до готовності обох інгредієнтів. Посолити. В процесі м’ясо слід постійно розминати лопаткою, щоб воно не скочувалося в кому.
  • Гриби нарізати тонкими слайсами. Помідори порізати кругляком. Сир крупно потерти. Чим більше його буде, тим смачніше вийде начинка.
  • Розкачати круглу піцу. Змастити її сумішшю з майонезу і кетчупу і сформувати невисокі бортики.
  • Викласти на піцу фарш з цибулею, гриби і помідори. Засипати все сиром.
  • Запікати страву в жаркій духовці чверть години.

Готова піца з фаршем і грибами розрізається на невеликі шматочки і подається до столу теплим.

Дивіться також:  Піца з батона – 5 рецептів, як приготувати ліниву піцу в духовці на сковороді і в мікрохвильовці

З курячим фаршем

На традиційні півкіло дріжджового тіста потрібні такі інгредієнти:

  • 1 помідор;
  • 2 – 3 часникових зубки;
  • грам 200 курячого фаршу;
  • 1 великий солодкий перець;
  • жменя маринованих опеньків;
  • 3 – 4 ложки легкого майонезу;
  • грам 100 будь-якого напівтвердого сиру;
  • сіль.

Приготування:

  • Помідор нарізати тонкими слайсами, перець – смужками.
  • Окремо обсмажити до готовності розім’яту виделкою солоний фарш і дуже дрібно нарізані опеньки.
  • Майонез змішати з розчавленим часником. Присолити.
  • Готове тісто розкачати за розміром дека і змастити часниковим майонезом.
  • Зверху розподілити начинку з фаршу і грибів, розкласти шматочки перцю і помідорів.
  • Засипати тертим сиром.

Запікати піцу з курячим фаршем в духовій шафі при середній температурі півгодини.

Піца з фаршем з листкового тіста

Інгредієнти:

  • 1 упаковка готового листкового тіста;
  • грам по 200 м’яса яловичини і свинини;
  • 1 велика цибулина;
  • гілка стиглих черрі;
  • до 200 грам «Російського» сиру;
  • 5 ст. л. пасти з томатів;
  • майонез;
  • сіль;
  • перець.

Приготування:

  • М’ясо і цибулю крупно порізати і перекрутити їх разом через м’ясорубку або за допомогою блендера перетворити в однорідний фарш. Посолити, поперчити масу і обсмажити до готовності.
  • Сир дрібно потерти, а черрі нарізати четвертинками.
  • Тісто дуже тонко розкачати і змастити пастою з томатів. За смаком зверху розподілити майонез.
  • Викласти остиглий фарш і розподілити по ньому шматочки томатів. Присипати сиром інгредієнти.

Запікати частування в духовці трохи менше півгодини при середній температурі.

Не викладайте на тісто гарячу начинку, інакше основа може пропектися нерівномірно. Тому дочекайтеся остигання складу і злийте з нього зайву рідину.

З помідорами

Інгредієнти:

  • ½ Кг готового дріжджового тіста;
  • сіль;
  • півсклянки піца-соус на основі помідорів;
  • грам 200 Моцарели;
  • 3 помідори;
  • 300 – 350 грам свинячого фаршу.
Дивіться також:  Томатний соус для піци – 11 рецептів

Приготування:

  • Тісто тонко розкачати і розподілити по ньому піца-соус.
  • Фарш посолити і обсмажити до готовності. Викласти його на основу для піци.
  • Зверху розподілити помідорні слайсы і висипати весь тертий сир.

Запікати піцу при 230 градусах 18 – 20 хвилин.

На дріжджовому тесті

Інгредієнти:

  • півсклянки борошна найвищого гатунку;
  • 100 мл теплої питної води;
  • грам 300 домашнього фаршу;
  • грам 200 сиру;
  • 1 ч. л. дрібної солі;
  • 1 ст. л. олії оливи;
  • 1 ч. л. миттєвих дріжджів;
  • 1 ст. л. солодкого кетчупу;
  • 3 невеликих помідора;
  • 1 маринований огірок;
  • ½ Жовтого болгарського перцю.

Приготування:

  • Змішати сіль з дріжджами і залити їх теплою водою і маслом. Добре перемішати склад і залишити на чверть години.
  • Всипати в майбутнє тісто борошно, пару раз просіяне через найдрібніше сито.
  • Замісити еластичне і зручну в роботі масу. Залишити під чистим рушником на 90 хвилин у місці без протягів.
  • Фарш обсмажити з шматочками жовтого перцю і кетчупом. Досолити за смаком начинку.
  • Розкачати тісто на деку, застеленому промасленим пергаментом. Зверху викласти злегка остигнула обсмажену начинку.
  • На фарші розкласти кругляш маринованого огірка і помідорів.
  • Засипати піцу тертим сиром.

Запікати страву при 200 – 210 градусах чверть години.

З баклажанами і фаршем

Інгредієнти:

  • ½ Упаковки листкового тіста;
  • грам 300 – 350 змішаного м’ясного фаршу (курка+свинина);
  • 3 часникових зубки;
  • 1 баклажан;
  • 1 солодкий болгарський перець;
  • грам 200 сулугуні;
  • 1 помідор;
  • поварена сіль.

Приготування:

  • Фарш вимішати, обсмажити і посолити за смаком.
  • На тому ж жирі обсмажити кубики баклажанів до готовності, додавши до них роздавлений часник.
  • Перець нарізати тонкими брусочками. Сулугуні потерти. Помідор порізати тонкими слайсами.
  • На розкачану основу для піци викласти спочатку обсмажений фарш, потім баклажани і помідори. Все засипати тертим сулугуні.
  • Випікати частування в розігрітій духовці чверть години.
Дивіться також:  Рідке тісто для піци — 7 рецептів

З начинкою для піци за таким рецептом можна експериментувати. Наприклад, вибираючи інші овочі і сорти сиру.

З додаванням кукурудзи

На півкіло будь-якого тесту потрібні такі інгредієнти:

  • банка кукурудзи;
  • кетчуп;
  • 1 цибулина;
  • чверть кіло будь-якого м’ясного фаршу;
  • стакан тертого сиру;
  • 3 помідора.

Приготування:

  • Подрібнену цибулю обсмажити з раскрошенным м’ясним фаршем. За смаком у масу можна додати сіль і улюблені спеції.
  • Тісто розкачати на деко, змастити кетчупом і викласти на нього трохи остигнула начинку зі сковороди.
  • Кукурудзу висипати на друшляк. Коли з зерен стече зайва рідина, розподілити їх за фаршу.
  • Зверху розкласти нарізані кругляком середньої товщини помідори.
  • Все засипати сиром.

Запікати страву в дуже гарячій духовій шафі до рум’яності основи. За цей час сир повинен повністю розплавитися.

Піца – страва, що дає безмежний простір для фантазії. Не знаєте, чим швидко нагодувати домашніх? Зробіть піцу, використавши все, що знайдете в холодильнику! Сири, м’ясо і ковбаси, овочі мариновані і свіжі, оливки, зелень… В хід може піти всі, а результат буде кожен раз несподіваним, але завжди смачним.

Прокрутка до верху