Піца з ковбасою є улюбленим блюдом як дорослих, так і дітей. Вона готується досить швидко і в неї можна додавати будь-які продукти, які є в холодильнику. Піца має багато рецептур приготування і її смак залежить від того, які інгредієнти в неї покласти. Використовуючи різні види ковбаси, можна фантазувати і змінювати свої кулінарні шедеври. Нижче будуть наведені різні, але найсмачніші рецепти з приготування піци з різними начинками.
Рецепт піци в духовці з ковбасою і сиром в домашніх умовах
Ковбаса і сир – це нерозлучні інгредієнти в приготуванні піци в будинку.
Необхідні інгредієнти:
- 250 мг кефіру;
- 120 г майонезу;
- 2 шт яйця;
- 210 г борошна;
- 1/2 ч. л. соди (гашеної оцтом);
- 3 г солі;
- 220 г ковбаси;
- 2 великих цибулини;
- 3 помідори;
- 250 гр голландського сиру;
- спеції за смаком.
Приготування піци з ковбасою і сиром
Перемішати кефір із содою, і залишить на 15 хвилин. В цей час необхідно ретельно збити яйця з майонезом і сіллю. Після чого з’єднати яєчну суміш з кефіром, додати борошно і добре вимісити. Тісто потрібно викласти у форму для випікання.
Ковбасу і цибулю нарізати шматочками і злегка обсмажити на сковорідці. Помідори необхідно порізати півкільцями. Сир подрібнити. Підсмажене ковбасу потрібно укласти на тісто. Нагорі, розмістити шар помідорів і рясно присипати сирної стружкою. Випікати піцу 20 хвилин при 180 °C.
Домашня піца з ковбасою і грибами
Спекти піцу своїми руками абсолютно нескладне заняття. Головне, щоб тісто було тонким і хрустким. У цьому рецепті наведено опис піци в діаметрі близько 30 сантиметрів.
Необхідні інгредієнти:
- 480 г борошна;
- 210 г холодної води;
- 68 мл соняшникової олії;
- одна порція сухих дріжджів;
- 7 г кам’яної солі;
- 350 г грибів;
- 260 г шинки;
- 220 г моцарели;
- 3 середніх помідора;
- одна цибулина;
- 90 г томатного соусу.
У воду покласти цукор, сіль, дріжджі, масло і все ретельно змішати. Потім потроху досипати борошна і вимішувати тісто. Почекати 40 хвилин, щоб тісто збільшилося в об’ємі.
У цей час потрібно зайнятися приготуванням начинки. Гриби порізати слайсами і посмажити їх з цибулею. Томати порізати кільцями, а шинку порізати брусочками. Сир подрібнити. Тісто розкачати. Основу помазати соусом і розмістити підсмажені гриби з цибулею. Наверх викласти ковбасу, а потім помідори і засипати сиром. Випікати піцу необхідно при 200°C, поки не розплавиться сир і не утворюється красива рум’яна кірочка.
Піца з ковбасою і помідорами
Приготування піци з помідорами є правильним рішенням в жаркий час року, коли особливо не хочеться їсти. Піца завжди буде смачним і ситним перекусом, від якого не відмовиться ніхто.
Інгредієнти, які знадобляться:
- 170 мл кип’яченої води;
- 36 г олії (соняшникової);
- 7 г дріжджів гранульованих;
- 4 г солі;
- 40 г майонезу;
- 35 г томатної пасти;
- 3 штуки великих помідорів;
- ковбаса (за бажанням);
- 210 г сиру.
У теплій воді необхідно розчинити дріжджі, сіль, воду і масло. Все добре перемішати і з’єднати з борошном. Тісто треба розкачати колом і викласти на деко, дати йому ще 5 хвилин настоятися.
Зробити соус, перемішавши ретельно майонез і кетчуп. Ковбасу з помідорами порізати кубиками. Твердий сир подрібнити. Основу піци необхідно змастити соусом. Потім викладається шар ковбаси і помідорів. Зверху все засипається твердим сиром. Піч піцу при температурі 200 °C до готовності.
Рецепт домашньої піци з ковбасою і огірками
Поєднання піци з соленными або маринованими огірками — досить незвичайне рішення. Проте яскраво виражений смак хрустких огірочків і неповторний аромат тіста з різними інгредієнтами нікого не залишить байдужим.
Інгредієнти, які необхідні:
- 1/4 кг борошна;
- 125 г води;
- 1 упаковка гранульованих дріжджів;
- 0,5 ст. л. солі;
- 36 г соняшникової або кукурудзяної олії;
- 3 середніх маринованих або солоних огірка;
- 320 г ковбаси (за смаком);
- одна цибулина;
- 200 г моцарелла;
- 70 г аджики;
- 36 г майонезу.
Необхідно у воді об’єднати: дріжджі, цукор, сіль і масло. Потроху додаючи борошно, замісить тісто.
Ковбасу, огірки та цибулю треба порізати слайсами. Сир порізати пластинами. Тісто покласти на деко. Піцу необхідно помазати майонезом, а потім аджикою. Покласти огірки і ковбасу, зверху рясно присипати сиром. Піч в духовці, розігрітій до температури близько 200 °C.
Рецепт приготування в духовці піци з різними видами ковбас (варена, копчена)
Неповторний смак піци надає її начинка. Поєднання декількох ковбас з додаванням болгарського перцю і зелені — прекрасний букет смаків, який подарує це італійське блюдо.
Продукти, які необхідні:
- 300 мг води;
- 50 г масла рослинного;
- сіль за смаком;
- 1/4 пачки мокрих дріжджів;
- 150 г мисливських ковбасок;
- 250 г ковбаси (вареної);
- 310 г російського сиру або сулугуні;
- 2 томата;
- 2 болгарського перцю;
- зелень;
- 40 г майонезу;
- 60 г кетчупу.
У воді з’єднати дріжджі, масло, потім додати сіль і цукор, після цього все перемішати. Тісто перенести в холодне місце на 20 хвилин. Ковбасу, помідори і перець порізати кільцями. Сир подрібнити.
Розкатане тісто викладають на деко. Піцу потрібно промазати соусом з майонезу і кетчупу. Викласти ковбасу, томати і перець. Все засипати сиром і зеленню. Пекти при 200 °С до готовності.
Топ 5 найбільш смачних рецептів домашньої піци з копченою ковбасою
Рецепт №1. Італійська піца з ковбасою. Класика
Інгредієнти, які потрібні:
- 300 г води;
- пачка гранульованих дріжджів;
- 1/2 кг борошна;
- 50 р олії рафінованої;
- сіль;
- 3 томата;
- зелений болгарський перець;
- 250 грам твердого сиру;
- 250 г салямі;
- 40 гр кетчупу.
З’єднати воду з дріжджами і маслом, посолити розчин. Все перемішати і потроху додавати борошно, щоб замісити пружне тісто. Почекати 30 хвилин, щоб тісто відпочило.
Ковбасу з помідорами порізати кільцями. Перець подрібнити соломкою. Сир порізати пластинками. Тісто потрібно акуратно розтягувати руками, а потім викласти на форму. Основу коржа піци помазати кетчупом. Викласти ковбасу, перець і помідори. Верх рясно засипати подрібненим сиром. Піч 15 хвилин при 180 °C.
Ще один варіант італійської піци з ковбасою у відео.
Рецепт №2. Піца з грибами і салямі
Продукти:
- 250 мг води;
- 300 г борошна;
- 17 мл олії соняшникової;
- 3 г цукру і кам’яної солі;
- пачка сухих дріжджів;
- 80 г кетчупу;
- 1/4 кг грибів;
- 250 г ковбасних виробів;
- 1 томат;
- 150 грам сиру моцарелли;
- щіпка орегано.
У воду треба покласти сухі дріжджі, цукор, сіль і масло. Ретельно все перемішати і вимішувати тісто. Почекати 20 хв, щоб тісто відлежалося.
Гриби нарізати слайсами, а салямі і помідори — кільцями. Сир подрібнити. Обсмажити цибулю з печерицями на сковорідці. Тісто акуратно треба розкачувати, а потім викласти на деко. Корж для піци перемазати томатним соусом і викласти всі інгредієнти. Зверху присипати сиром. Випікайте при температурі 180 °C приблизно 1/4 години.
Рецепт №3. Піца з ковбасою і томатами
Продукти:
- 750 р борошна;
- 230 мг води;
- 2 шт. курячих яйця;
- сіль;
- 68 мл олії рафінованої;
- 11г гранульованих дріжджів;
- 320 г моцарелла;
- 350 г ковбасних виробів;
- 300 г печериць;
- 3 томата;
- цибуля біла ріпчаста;
- 2 ст. л. кетчупу;
- зелень для прикраси.
Пшеничне борошно потрібно перемішати з сухими дріжджами, потім влити рослинне масло, не забудьте цукор і сіль. Потрібно також влити воду і вбити яйця. Замісити дріжджове тісто і почекати близько 60 хвилин — воно збільшиться в об’ємі.
Гриби порізати пластинами, цибулю і помідори кільцями. Сир подрібнити. Цибуля пересмажити з печерицями. При бажанні цибулю можна не використовувати, а гриби попередньо термічно не обробляти. Досить гриби дуже тонко порізати слайсами — так піца буде менш жирна і смак грибів буде більш насичений. Розкачати тонко тісто викладайте його на деко і промазывайте кетчупом для соковитості піци. Потім треба викласти гриби, салямі, помідори і сир. Зверху все посипати зеленню. Піч близько півгодини при температурі нагрівання духовки 180 – 200 °C.
Рецепт №4. Проста піца з ковбасою
Продукти:
- 250 г покупного дріжджового тіста або будь-якого тесту з вищенаведених рецептів;
- 40 г томат. пасти;
- 250г папероні;
- 300 г сиру;
- 180г маслин.
Дріжджове тісто розкачати і покрити його соусом. Шинку нарізати скибочками і викласти на основу піци. Потім додати маслини. Зверху присипати сиром і пекти до повного приготування.
Рецепт №5. Оригінальна піца з ковбасою
Продукти:
- 125 г води;
- 1,5 ст. борошна;
- 100 г сиру;
- 75 мл ростить. масла;
- 80 г пасти з томатів;
- 200 г ковбаси;
- 7 г соди;
- 1/2 ч. л звичайної солі;
- орегано і мелений перець.
Пшеничне борошно з’єднати з розпушувачем, посолити, додати краще відразу оливкову олію, а потім і воду. Вимішуйте м’яке тісто і дайте йому 10 хвилин постояти. Потім тонко розкачайте тісто, викладіть його в форму. Підготовлену основу для піци змастіть соусом і присипте сиром, наверх покладіть нарізану тонкими шматочками ковбасу і посипати приправами. Випікати це блюдо слід при високій температурі (200 градусів) до повного приготування.