Домашня піца з ковбасою і грибами
Спекти піцу своїми руками абсолютно нескладне заняття. Головне, щоб тісто було тонким і хрустким. У цьому рецепті наведено опис піци в діаметрі близько 30 сантиметрів.
Необхідні інгредієнти:
- 480 г борошна;
- 210 г холодної води;
- 68 мл соняшникової олії;
- одна порція сухих дріжджів;
- 7 г кам’яної солі;
- 350 г грибів;
- 260 г шинки;
- 220 г моцарели;
- 3 середніх помідора;
- одна цибулина;
- 90 г томатного соусу.
У воду покласти цукор, сіль, дріжджі, масло і все ретельно змішати. Потім потроху досипати борошна і вимішувати тісто. Почекати 40 хвилин, щоб тісто збільшилося в об’ємі.
У цей час потрібно зайнятися приготуванням начинки. Гриби порізати слайсами і посмажити їх з цибулею. Томати порізати кільцями, а шинку порізати брусочками. Сир подрібнити. Тісто розкачати. Основу помазати соусом і розмістити підсмажені гриби з цибулею. Наверх викласти ковбасу, а потім помідори і засипати сиром. Випікати піцу необхідно при 200°C, поки не розплавиться сир і не утворюється красива рум’яна кірочка.