Піца з ковбасою: 10 кращих рецептів

Піца з ковбасою і помідорами

Приготування піци з помідорами є правильним рішенням в жаркий час року, коли особливо не хочеться їсти. Піца завжди буде смачним і ситним перекусом, від якого не відмовиться ніхто.

Інгредієнти, які знадобляться:

  • 170 мл кип’яченої води;
  • 36 г олії (соняшникової);
  • 7 г дріжджів гранульованих;
  • 4 г солі;
  • 40 г майонезу;
  • 35 г томатної пасти;
  • 3 штуки великих помідорів;
  • ковбаса (за бажанням);
  • 210 г сиру.

У теплій воді необхідно розчинити дріжджі, сіль, воду і масло. Все добре перемішати і з’єднати з борошном. Тісто треба розкачати колом і викласти на деко, дати йому ще 5 хвилин настоятися.

Зробити соус, перемішавши ретельно майонез і кетчуп. Ковбасу з помідорами порізати кубиками. Твердий сир подрібнити. Основу піци необхідно змастити соусом. Потім викладається шар ковбаси і помідорів. Зверху все засипається твердим сиром. Піч піцу при температурі 200 °C до готовності.

Дивіться також:  Рідке тісто для піци — 7 рецептів
Прокрутка до верху