Піца з ковбасою і помідорами
Приготування піци з помідорами є правильним рішенням в жаркий час року, коли особливо не хочеться їсти. Піца завжди буде смачним і ситним перекусом, від якого не відмовиться ніхто.
Інгредієнти, які знадобляться:
- 170 мл кип’яченої води;
- 36 г олії (соняшникової);
- 7 г дріжджів гранульованих;
- 4 г солі;
- 40 г майонезу;
- 35 г томатної пасти;
- 3 штуки великих помідорів;
- ковбаса (за бажанням);
- 210 г сиру.
У теплій воді необхідно розчинити дріжджі, сіль, воду і масло. Все добре перемішати і з’єднати з борошном. Тісто треба розкачати колом і викласти на деко, дати йому ще 5 хвилин настоятися.
Зробити соус, перемішавши ретельно майонез і кетчуп. Ковбасу з помідорами порізати кубиками. Твердий сир подрібнити. Основу піци необхідно змастити соусом. Потім викладається шар ковбаси і помідорів. Зверху все засипається твердим сиром. Піч піцу при температурі 200 °C до готовності.