Рецепт домашньої піци з ковбасою і огірками
Поєднання піци з соленными або маринованими огірками — досить незвичайне рішення. Проте яскраво виражений смак хрустких огірочків і неповторний аромат тіста з різними інгредієнтами нікого не залишить байдужим.
Інгредієнти, які необхідні:
- 1/4 кг борошна;
- 125 г води;
- 1 упаковка гранульованих дріжджів;
- 0,5 ст. л. солі;
- 36 г соняшникової або кукурудзяної олії;
- 3 середніх маринованих або солоних огірка;
- 320 г ковбаси (за смаком);
- одна цибулина;
- 200 г моцарелла;
- 70 г аджики;
- 36 г майонезу.
Необхідно у воді об’єднати: дріжджі, цукор, сіль і масло. Потроху додаючи борошно, замісить тісто.
Ковбасу, огірки та цибулю треба порізати слайсами. Сир порізати пластинами. Тісто покласти на деко. Піцу необхідно помазати майонезом, а потім аджикою. Покласти огірки і ковбасу, зверху рясно присипати сиром. Піч в духовці, розігрітій до температури близько 200 °C.