Піца з ковбасою: 10 кращих рецептів

Рецепт домашньої піци з ковбасою і огірками

Поєднання піци з соленными або маринованими огірками — досить незвичайне рішення. Проте яскраво виражений смак хрустких огірочків і неповторний аромат тіста з різними інгредієнтами нікого не залишить байдужим.

Інгредієнти, які необхідні:

  • 1/4 кг борошна;
  • 125 г води;
  • 1 упаковка гранульованих дріжджів;
  • 0,5 ст. л. солі;
  • 36 г соняшникової або кукурудзяної олії;
  • 3 середніх маринованих або солоних огірка;
  • 320 г ковбаси (за смаком);
  • одна цибулина;
  • 200 г моцарелла;
  • 70 г аджики;
  • 36 г майонезу.

Необхідно у воді об’єднати: дріжджі, цукор, сіль і масло. Потроху додаючи борошно, замісить тісто.

Ковбасу, огірки та цибулю треба порізати слайсами. Сир порізати пластинами. Тісто покласти на деко. Піцу необхідно помазати майонезом, а потім аджикою. Покласти огірки і ковбасу, зверху рясно присипати сиром. Піч в духовці, розігрітій до температури близько 200 °C.

Дивіться також:  Піца в мультиварці – 10 рецептів приготування
Прокрутка до верху