Рецепт приготування в духовці піци з різними видами ковбас (варена, копчена)
Неповторний смак піци надає її начинка. Поєднання декількох ковбас з додаванням болгарського перцю і зелені — прекрасний букет смаків, який подарує це італійське блюдо.
Продукти, які необхідні:
- 300 мг води;
- 50 г масла рослинного;
- сіль за смаком;
- 1/4 пачки мокрих дріжджів;
- 150 г мисливських ковбасок;
- 250 г ковбаси (вареної);
- 310 г російського сиру або сулугуні;
- 2 томата;
- 2 болгарського перцю;
- зелень;
- 40 г майонезу;
- 60 г кетчупу.
У воді з’єднати дріжджі, масло, потім додати сіль і цукор, після цього все перемішати. Тісто перенести в холодне місце на 20 хвилин. Ковбасу, помідори і перець порізати кільцями. Сир подрібнити.
Розкатане тісто викладають на деко. Піцу потрібно промазати соусом з майонезу і кетчупу. Викласти ковбасу, томати і перець. Все засипати сиром і зеленню. Пекти при 200 °С до готовності.