Піца з ковбасою: 10 кращих рецептів

Рецепт приготування в духовці піци з різними видами ковбас (варена, копчена)

Неповторний смак піци надає її начинка. Поєднання декількох ковбас з додаванням болгарського перцю і зелені — прекрасний букет смаків, який подарує це італійське блюдо.

Продукти, які необхідні:

  • 300 мг води;
  • 50 г масла рослинного;
  • сіль за смаком;
  • 1/4 пачки мокрих дріжджів;
  • 150 г мисливських ковбасок;
  • 250 г ковбаси (вареної);
  • 310 г російського сиру або сулугуні;
  • 2 томата;
  • 2 болгарського перцю;
  • зелень;
  • 40 г майонезу;
  • 60 г кетчупу.

У воді з’єднати дріжджі, масло, потім додати сіль і цукор, після цього все перемішати. Тісто перенести в холодне місце на 20 хвилин. Ковбасу, помідори і перець порізати кільцями. Сир подрібнити.

Розкатане тісто викладають на деко. Піцу потрібно промазати соусом з майонезу і кетчупу. Викласти ковбасу, томати і перець. Все засипати сиром і зеленню. Пекти при 200 °С до готовності.

Дивіться також:  Дріжджове тісто на піцу – 12 рецептів приготування пишного і тонкого тіста
Прокрутка до верху