Піца з додаванням помідорів в духовці
Можна приготувати піцу з ковбасою, помідорами і сиром на бездрожжевом кефірно-майонезному тесті.
Заздалегідь підготуйте для тіста:
- 150 мл кефіру;
- 100 г майонезу;
- 2 яйця;
- 200 г борошна;
- 5 г соди;
- щіпка солі.
І для начинки:
- ковбасу;
- твердий сир;
- ріпчаста цибуля;
- помідори;
- зелень.
Порядок роботи:
- Розчинити соду в кефір і залишити на чверть години.
- Змішати до однорідності майонез, яйця і сіль.
- З’єднати підготовлені суміші і ввести муку, а потім вимісити тісто і розкачати.
- Нашаткувати цибулю півкільцями, а ковбасу смужками. Трохи припустити ці компоненти на рослинному жирі.
- Порізати помідори тонкими напівкруглими часточками, подрібнити сир і порубати зелень.
- Викласти остигнула ковбасу з цибулею поверх тесту, за ним розподілити помідори, посипати піцу сиром і зеленню.
Подають піцу у гарячому вигляді, попередньо розділивши на порції.