Готуємо з печерицями
Піцу з печерицями, ковбасою і сиром краще готувати на дріжджовому тісті.
Для тіста знадобиться:
- 250 мл води;
- 400 г борошна;
- 30 г сухих дріжджів;
- 10 г цукру;
- щіпка солі.
Для начинки підготуйте:
- ковбасу;
- щільний сир;
- цибулину;
- печериці;
- мелений перець;
- томатну пасту.
Послідовність роботи:
- Змішати дріжджі з цукром, залити водою і поставити в тепло.
- Коли опара підійде, з’єднати її з борошном і сіллю, вимісити тісто і залишити підходити.
- Нашаткувати цибулю і гриби, порізати соломкою ковбасу і підсмажити на рослинному жирі.
- Подрібнити на тертці сир до стану стружки.
- Розкачати тісто, покласти на деко і змастити томатною пастою. Зверху розмістити начинку з ковбаси, грибів і цибулі, а потім посипати страву тертим сиром.
Готувати піцу потрібно на середньому вогні, щоб знизу вона не пригоріла.