З солоними огірками
Гострою і пікантною піца вийде, якщо додати в неї солоні огірки. При бажанні, можна покласти начинку і трохи пекучого болгарського перцю.
Для тіста знадобиться:
- 200 мл води;
- 300 г борошна;
- 10 г сухих дріжджів;
- трохи цукру;
- сіль.
Начинку зробимо з:
- ковбаси;
- твердого сиру;
- солоних огірків;
- пекучого перцю;
- маслин без кісточок;
- зелені;
- майонезу;
- томатної пасти.
Порядок приготування:
- Розчинити у воді дріжджі і цукор, а коли опара підійде, додати сіль і борошно. Вимісити тісто, а потім залишити його на годину.
- Нарізати ковбасу, солоні огірки, гіркий стручок і зелень. Розділити ножем оливки на дві частини і подрібнити сир.
- Змішати майонез з томат-пастою і змастити отриманим складом підійшло і розкачане тісто.
- Розкласти по ньому ковбасу, зверху помістити нарізку з огірків, подрібнені оливки, гіркий перець і зелень. Після цього засипати блюдо сиром і відправити в духовку.
Увага! Розігрівати духова шафа потрібно завчасно, включивши вогонь приблизно за чверть години до того, як піца відправиться в піч.