Піца з лаваша – 8 швидких рецептів на сковороді в домашніх умовах

Піца з лаваша – це чудова закуска для лінивих господинь і просто зайнятих людей. Як начинку можна використовувати все, що завгодно, залежно від власних уподобань і того, що є в холодильнику. Закуска готується швидко з доступних інгредієнтів і підійде для дружніх посиденьок, галасливих компаній та просто для смачного ситного сніданку чи перекушування.

Швидка піца з лаваша на сковороді за 10 хвилин

Швидка піца з лаваша на сковороді за 10 хвилин готується просто. Підготовка інгредієнтів також не забере багато часу. Нескладний рецепт зможе повторити навіть підліток. У цьому рецепті використовується набір продуктів, що не потребує тривалої термічної обробки, який за бажання можна скоротити.

Інгредієнти:

на – 4 порції

  • Лаваш – 190 гр.
  • Помідори – 70 гр.
  • Сир Пармезан (або інший твердий сир) – 100 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 60 гр.
  • Копчена ковбаса – 100 гр.
  • Орегано – ½ ч.л.
  • сир моцарела – 50 гр.
  • Петрушка – для подачі

Процес приготування:

Як приготувати піцу з лаваша на сковороді за 10 хвилин? Готуємо продуктовий набір. Ковбасу можна використовувати будь-яку або замінити відвареною чи копченою куркою. Промиваємо зелень та помідор. Сир вибираємо той, що добре плавиться.

Беремо лаваш і вирізаємо 2 заготовки, які вільно помістяться у сковороду.

Дістаємо сковорідку і кладемо одну круглу заготовку з лаваша.

Твердий сир натираємо на тертці із середніми отворами та половиною сирної стружки присипаємо основу з лаваша.

Зверху прикриваємо другою заготовкою та злегка притискаємо долонями.

Ковбасу тонко нарізаємо півкухлями або соломкою і розподіляємо по лавашу.

Очищаємо цибулину, промиваємо та нарізаємо півкільцями. Посипаємо поверх шару ковбаси.

Помідор нарізаємо за таким же принципом, як ковбасу і розподіляємо наступним шаром.

Засипаємо сирною стружкою, що залишилася. Моцареллу нарізаємо дрібним кубиком і розподіляємо завершальним шаром.

Приправляємо сушеним орегано. Розташовуємо сковороду середньому вогні. Розігріваємо протягом 2-3 хвилин. Мінімізуємо нагрівання та прикриваємо кришкою. Готуємо піцу 8-10 хвилин, доки низ добре не підрум’яниться, а сир повністю не розплавиться.

Знімаємо кришку та відключаємо нагрівання.

Акуратно переміщуємо гарячу закуску на плоску тарілку. Подрібнюємо зелень та посипаємо зверху.

Швидка піца з лаваша на сковороді готова за 10 хвилин! Нарізаємо піцу порційно і подаємо до столу. Смачного!

Лінива піца з лаваша з яйцем на сковороді

Лінива піца з лаваша з яйцем на сковороді – це нескладний рецепт, який легко повторить будь-який, витративши всього лише третину години. Вибір начинки залежить від смаку та улюблених компонентів. Сосиски можна замінити будь-якими м’ясними напівфабрикатами, які не вимагають тривалого приготування. Експериментуйте та шукайте зручний для вас варіант.

Час приготування – 20 хв.

Час приготування – 10 хв.

Порцій – 4

Інгредієнти:

  • Лаваш тонкий – 1 лист.
  • Помідори – 1 шт.
  • Сир – 60 гр.
  • Яйце – 2 шт.
  • Сосиски – 2 шт.
  • Орегано сушений – до смаку.
  • Йогурт – 1 ст.л.
  • Мука – 15 гр.
  • Сіль – 1 щіпка.
  • Зелень – 1 ч.л.
  • Олія – ​​для змащування.
  • Перець чорний мелений – до смаку.

Процес приготування:

  1. Готуємо продукти для приготування лінивої піци. З лаваша вирізаємо коло по діаметру використовуваної сковороди.
  2. Яйця розбиваємо у глибоку миску. Солимо. Кладемо борошно та йогурт. За допомогою ручного віночка збовтуємо суміш до однорідної консистенції.
  3. Промиваємо та обсушуємо помідор та зелень. Петрушку дрібно рубаємо. Помідори нарізаємо тонкими часточками. Сосиски ріжемо кружальцями. Сир перетворюємо на стружку за допомогою тертки.
  4. Дно сковороди, що використовується, промазуємо рослинним маслом і кладемо лист лаваша. Розташовуємо сковорідку на плиті та включаємо мінімальне нагрівання.
  5. Вливаємо яєчну суміш. Прикривши кришкою, готуємо 3-4 хвилини. Верх повинен схопитися та стати матовим.
  6. Після чого за допомогою лопатки перевертаємо коржик. За бажання підрум’яне сторону можна просочити кетчупом або іншим соусом. Викладаємо скибочки помідора та сосиски. Посипаємо орегано та меленим перцем.
  7. Поверх розподіляємо сирну стружку. Прикриваємо кришкою і готуємо на мінімальному нагріванні 3-4 хвилини, поки|доки| сир повністю не розплавиться.
  8. Коли сир повністю розплавився, відкриваємо кришку та відключаємо конфорку.
  9. Акуратно перекладаємо гарячу піцу на плоску страву та посипаємо рубаною зеленню.
  10. Розрізаємо закуску на порції та подаємо до столу. Смачного!
Дивіться також:  Пиріжки з капустою - 10 смачних рецептів приготування пиріжків з капустяною начинкою

Піца з лаваша з сиром та ковбасою на сковороді

Піца з лаваша з сиром і ковбасою на сковороді є чудовим перекусом і чудовим варіантом сніданку. Помідори за бажання можна замінити солодким перцем або взагалі не використовувати овочі. Можна додати маринований огірок і тонко нарізану цибулю. Все залежить від ваших побажань.

Час приготування – 20 хв.

Час приготування – 20 хв.

Порції – 5

Інгредієнти:

  • Лаваш вірменський – 40 гр.
  • Помідори – 120 гр.
  • Сир “Едам” – 30 гр.
  • Майонез/сметана – 1 ст.л.
  • Ковбаса сирокопчена – 25 гр.
  • Яйце – 2 шт.
  • Сіль за смаком.
  • Прованські трави – 0,5 ч. л.
  • Перець чорний мелений – 1 щіпка.
  • Борошно пшеничне – 1 ст.л.
  • Олія – ​​для змащування.

Процес приготування:

  1. Дістаємо продукти для приготування піци. Моєму помідори. Ковбасні вироби беремо будь-які. Сир використовуємо добре плавиться. Промиті яйця розбиваємо в ємність, кладемо майонез або замінюємо сметаною за бажанням. Солимо і перчимо. Кладемо прованські трави.
  2. За допомогою ручного віночка збиваємо масу до однорідності. Борошно всипаємо і перемішуємо до однорідного гладкого стану.
  3. Лаваш нарізаємо смужками. Сковороду середнього розміру промазуємо олією і укладаємо нарізаний лаваш. Розміщуємо на помірному вогні.
  4. Зверху заливаємо підготовленою раніше яєчною сумішшю та смажимо основу для піци 3-4 хвилини.
  5. Промиті та обсушені помідори нарізаємо часточками. Тонко нарізаємо ковбасу. Нарізку розподіляємо по основі, що схопилася.
  6. Використовуючи тертку, натираємо твердий сир та розподіляємо по піці. Прикривши кришкою, тримаємо на плиті до розплавлення сиру. Після чого відразу відключаємо нагрівання.
  7. Готову піцу за допомогою двох лопаток переміщуємо на блюдо для подачі. Ріжемо на порції та подаємо до столу. Смачного!

Піца з лаваша, різаного соломкою

Піца з лаваша, різаного соломкою – це бездоганний варіант для смачного сніданку або закуски для дружнього застілля. Приготування піци не складе ніяких труднощів навіть недосвідченим кулінарам. Для приготування будуть потрібні прості та смачні продукти, які знайдуться у кожної господині. Начинку можна робити різною, залежно від наявності продуктів.

Час приготування – 25 хв.

Час приготування – 10 хв.

Порцій – 4

Інгредієнти:

  • Лаваш тонкий – 1 лист.
  • Помідори – 2 шт.
  • Молоко коров’яче – 1 ст.
  • Яйце – 2 шт.
  • Ковбаса – 2-3 скибочки.
  • Паприка солодка мелена – до смаку.
  • Болгарський перець – 1 шт.
  • Зелень свіжа – до смаку.
  • Сіль за смаком.
  • Перець чорний мелений – до смаку.
  • Часник гранульований – до смаку.
  • Олія – ​​для смаження.
Дивіться також:  Панкейки на кефірі – 10 рецептів приготування пишних панкейків на сковороді в домашніх умовах

Процес приготування:

  1. Миємо і насухо витираємо помідори. Видаливши місце кріплення плода, помідори ріжемо кубиком.
  2. Звільнивши ковбасу від оболонки, а промитий солодкий перець від нутрощів, нарізаємо їх у такий же спосіб.
  3. Вимиті яйця розбиваємо у чашку та вливаємо молоко. Промиту та обсушену петрушку дрібно кришимо і додаємо до компонентів. Солимо і кладемо приправи. Добре перемішуємо до однорідності.
  4. Тонкий лаваш складаємо в кілька шарів, після чого нарізаємо смужками за допомогою кухонних ножиць.
  5. Дрібно натираємо твердий сир, використовуючи тертку.
  6. Дно сковороди промазуємо олією і розміщуємо на вогні. Добре прогріваємо. Після чого розподіляємо дном нарізаний лаваш і обсмажуємо, помішуючи лопаткою.
  7. Кладемо зверху нарізані помідори.
  8. Далі кладемо солодкий перець та ковбасу.
  9. Поступово розподіляємо зверху заливку.
  10. Посипаємо сирною стружкою.
  11. Закривши кришкою, готуємо піцу 10 хвилин.
  12. Коли низ піци підрум’яниться, а зверху утворюється розплавлена ​​сирна скоринка, відключаємо нагрівання.
  13. Переносимо піцу на блюдо та розрізаємо на порції. Подаємо до столу. Смачного!

ПП піца з тонкого лаваша на сковороді

ПП піца з тонкого лаваша на сковороді – це апетитне частування, яке не зашкодить вашій фігурі. За бажання можна зменшити калорійність страви, використовуючи нежирний сир та ковбасу. Ковбасу можна замінити відвареним курячим м’ясом. Вийде досить апетитно.

Час приготування – 15 хв.

Час приготування – 5 хв.

Порції – 2

Інгредієнти:

  • Лаваш вірменський – 100 грн.
  • Помідори чері – 50 гр.
  • Сир твердий – 50 гр.
  • Білі гриби – 50 грн.
  • Ковбаса докторська – 50 гр.
  • Орегано сушений – 1 гр.
  • Сметана – 1 ч.л.
  • Томатна паста – 1 год.

Процес приготування:

  1. Для зручності складаємо продукти на робочій поверхні. Насамперед злегка змащуємо сковороду краплею рослинної олії. Для зручності беремо силіконовий пензлик. На дно кладемо круглий лист лаваша.
  2. Кладемо на лаваш сметану та томатну пасту. Присипаємо орегано та розмазуємо по основі від центру до країв.
  3. Гриби використовую заморожені, попередньо розморозивши їх. Можна замінити свіжими печерицями. Дрібно нарізаємо та кладемо на основу.
  4. Варену ковбасу натираємо на тертці та розподіляємо наступним шаром. На цьому етапі можна експериментувати з наповненням, але дотримуючись низької калорійності. Підійде тунець та морепродукти, нежирне м’ясо.
  5. Помідори промиваємо та нарізаємо довільно. Кладемо зверху.
  6. Натираємо твердий сир на тертці та посипаємо піцу зверху. Розмістивши сковороду на середньому вогні та прикривши кришкою, готуємо піцу 5-7 хвилин. За цей час низ підрум’яниться, а сир розплавиться.
  7. Готову піцу знімаємо зі сковороди та присипаємо подрібненою зеленню. Порізавши на шматочки, приступаємо до дегустації. Смачного!

Проста піца з лаваша на сковороді з сосисками

Проста піца з лаваша на сковороді з сосисками не вимагає багато часу. Якихось 20 хвилин знайдуться абсолютно у всіх. Крім сосисок можна використовувати різні компоненти, які є у холодильнику. Така піца ніколи не набридне, адже з начинкою можна щоразу експериментувати.

Час приготування – 20 хв.

Час приготування – 5 хв.

Порцій – 4

Інгредієнти:

  • Лаваш тонкий – 2 листа.
  • Помідори – 1 шт.
  • Яйце – 2 шт.
  • Сир твердий – 80 гр.
  • Молоко коров’яче – 50 мл.
  • Сосиски – 3 шт.
  • Оливки – 6 шт.
  • Огірок маринований – 1 шт.
  • Кріп – 1 ч.л.
  • Кінза (коріандр) – 1 ч. л.
  • Сіль за смаком.
  • Олія – ​​для змащування.
Дивіться також:  Яблучний пиріг - 10 простих і смачних рецептів у духовці

Процес приготування:

  1. Промитий помідор, оливки та маринований огірок дрібно нарізаємо кубиком. Сосиски звільняємо від оболонки та ріжемо так само, як попередні компоненти.
  2. Промиту зелень дрібно рубаємо і додаємо до начинки. Перемішуємо.
  3. Використовуючи кулінарні ножиці, лаваш ріжемо на смужки і відразу кладемо на дно сковороди, для впевненості змащеною олією.
  4. У невеликій мисці з’єднуємо молоко та яйця. Трохи солимо і розмішуємо до однорідності.
  5. По основі з лаваша розподіляємо начинку та заливаємо сумішшю з яєць та молока.
  6. Поміщаємо сковорідку на плиту та прикриваємо кришкою. Готуємо піцу на мінімальному вогні 15-20 хвилин, періодично перевіряючи. За 5 хвилин до кінця процесу відкриваємо кришку та присипаємо страву сирною стружкою. Додаємо під кришкою, щоб сир розплавився.
  7. Гарячу піцу ділимо на порції та подаємо до столу.
  8. Смачного!

Домашня піца з лаваша з грибами на сковороді

Домашня піца з лаваша з грибами на сковороді – це чудова страва, яка вимагатиме мінімум часу. Швидкий та нескладний рецепт ідеальний для зайнятих людей. Проста та смачна піца миттєво розлітається зі столу. І діти, і дорослі божеволіють від такого домашнього частування.

Час приготування – 10 хв.

Час приготування – 6 хв.

Порції – 2

Інгредієнти:

  • Лаваш вірменський – 100 грн.
  • Печериці – 40 гр.
  • Сир твердий – 120 гр.
  • Кетчуп – 15 гр.
  • Сосиски – 80 гр.
  • Майонез – 10 гр.
  • Олія вершкове – 5 гр.

Процес приготування:

  1. Печериці очищаємо та нарізаємо тонкими скибочками. Обсмажуємо на сковороді із вершковим маслом. Твердий сир крупно натираємо на тертці, а сосиски нарізаємо кружальцями.
  2. Беремо велику сковороду (можна ту, де смажили гриби) і розміщуємо лист лаваша. Половину присипаємо тертим сиром та накриваємо другою половиною.
  3. Далі рівномірно змащуємо сумішшю майонезу та кетчупу.
  4. На змащену соусом основу кладемо сосиски та підсмажені гриби.
  5. Верх присипаємо залишками подрібненого сиру.
  6. Прикриваємо кришкою та ставимо на помірний вогонь. Готуємо піцу 5 хвилин|мінути|, поки|доки| сир не розплавиться.
  7. Готову піцу перекладаємо на блюдо та розрізаємо навпіл. Насолоджуємося закускою. Смачного!

Піца з лаваша з помідорами на сковороді

Піца з лаваша з помідорами на сковороді готується за 15 хвилин і є одним із улюблених варіантів смачного та ситного сніданку. Начинка може бути будь-якою. М’ясні вироби зовсім не можна використовувати або взяти кілька видів. Сир обов’язково вибираємо той, що легко плавиться.

Час приготування – 15 хв.

Час приготування – 5 хв.

Порції – 3

Інгредієнти:

  • Лаваш тонкий – 1 лист.
  • Помідори – 1 шт.
  • Кетчуп – 2 ст.л.
  • Ковбаски мисливські – 200 грн.
  • Сир Моцарелла – 70 гр.
  • Зелень – до смаку.

Процес приготування:

  1. Дістаємо набір продуктів. Миємо зелень та помідори.
  2. Ковбаски нарізаємо кружальцями. Помідори та моцареллу ріжемо тонкими скибочками.
  3. На чистій робочій поверхні розстеляємо лист лаваша. У центр кладемо кетчуп і формуємо коло. Викладаємо кружальця ковбасок.
  4. Далі кладемо помідори та розподіляємо сир. Присипаємо листочками петрушки.
  5. Вільні краї завертаємо до центру.
  6. Акуратно переміщуємо на сковороду. Розташовуємо сковороду на помірному вогні та прикриваємо кришку. Готуємо піцу 2 хвилини. Після чого обережно перевертаємо виріб та готуємо під кришкою ще пару хвилин.
  7. Перекладаємо готовий виріб на плоску тарілку.
  8. Нарізаємо порційно та подаємо. Смачного!