Піца з печерицями – 7 рецептів приготування

З болгарським перцем

Необхідні продукти:

  • банку маслин;
  • молоко – 0,2 л;
  • цибуля – 2 шт.;
  • цукор – 16 г;
  • два яйця;
  • два болгарських перцю;
  • борошно пшеничного ґатунку – 0,6 кг;
  • сир – 0,25 кг;
  • щіпка солі;
  • дріжджі – 6 м;
  • кетчуп 50 г;
  • рафінована олія – 50 мл;
  • шість печериць;
  • майонез – 40 г;
  • ковбаса копчена – 0,25 кг;
  • спеції за смаком;
  • пучок свіжої зелені.

Алгоритм дій:

  • У теплому молоці розчиняємо дріжджі. Додаємо окремо збиті яйця, цукор, борошно, сіль, рафінована олія, формуємо м’яке тісто. Даємо йому піднятися, прибравши в сторону на 40 хвилин.
  • Ділимо його на дві половинки. Першу розминаємо в тонкий коржик і розстилаємо по дну дека. Не забудьте сформувати маленькі бортики.
  • Гриби кришимо пластинками, ковбасу – кубиками, солодкий перець, маслини і цибулю – кружальцями.
  • Підготовлені продукти викладаємо в будь-якому порядку на пласт тіста.
  • Верх страви змащуємо майонезом і насипаємо подрібнений в кухонному комбайні сир.
  • З цієї кількості тіста і інгредієнтів виходить дві піци.

Готуємо в духовій шафі 25 хвилин. Страва має покритися блискучою рум’яною скоринкою. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Соус для піци як у піцерії