З болгарським перцем
Необхідні продукти:
- банку маслин;
- молоко – 0,2 л;
- цибуля – 2 шт.;
- цукор – 16 г;
- два яйця;
- два болгарських перцю;
- борошно пшеничного ґатунку – 0,6 кг;
- сир – 0,25 кг;
- щіпка солі;
- дріжджі – 6 м;
- кетчуп 50 г;
- рафінована олія – 50 мл;
- шість печериць;
- майонез – 40 г;
- ковбаса копчена – 0,25 кг;
- спеції за смаком;
- пучок свіжої зелені.
Алгоритм дій:
- У теплому молоці розчиняємо дріжджі. Додаємо окремо збиті яйця, цукор, борошно, сіль, рафінована олія, формуємо м’яке тісто. Даємо йому піднятися, прибравши в сторону на 40 хвилин.
- Ділимо його на дві половинки. Першу розминаємо в тонкий коржик і розстилаємо по дну дека. Не забудьте сформувати маленькі бортики.
- Гриби кришимо пластинками, ковбасу – кубиками, солодкий перець, маслини і цибулю – кружальцями.
- Підготовлені продукти викладаємо в будь-якому порядку на пласт тіста.
- Верх страви змащуємо майонезом і насипаємо подрібнений в кухонному комбайні сир.
- З цієї кількості тіста і інгредієнтів виходить дві піци.
Готуємо в духовій шафі 25 хвилин. Страва має покритися блискучою рум’яною скоринкою. Приємного апетиту!