Плов з баранини – 8 рецептів приготування

По-узбецьки в казані

Плов з баранини по-узбецьки не вимагає додавання складних продуктів. Доступний за вартістю. Легкий у приготуванні. Ароматний і смачний.

Інгредієнти:

  • рис – 450 г;
  • барбарис;
  • баранина – 450 г філе;
  • перець червоний;
  • морквина – 270 г;
  • ажгон;
  • цибуля – 4 головки;
  • сало бараняче – 45 мл;
  • олія соняшникова – 140 мл

Приготування:

  • Подрібнити шматки сала. Повинні вийти порційні шматочки.
  • Помістити в казан. Засмажити.
  • Нарізати філе. Вийдуть шматки невеликого розміру.
  • Сало дістати. В отримане масло закинути філе. Прожарити. Вийде скоринка лакового забарвлення.
  • Нашаткувати цибулю.
  • Закинути до м’яса. Прожарити.
  • Моркву подрібнити. Вийде соломка.
  • Помістити в казан.
  • Обсмажити.
  • Закинути всі прянощі. Кількість регулюйте по смаковим уподобанням.
  • Промити рис.
  • Розмістити на зажарку.
  • Влити воду. Робити це слід обережно. Не можна пошкодити шар рису.
  • Зерна повинні бути закриті на пару сантиметрів.
  • Накрити кришкою. Протушкувати. У процесі варіння не перемішувати.
  • Дивіться також:  Що смачно приготувати з кабачків?
    Прокрутка до верху