По-узбецьки в казані
Плов з баранини по-узбецьки не вимагає додавання складних продуктів. Доступний за вартістю. Легкий у приготуванні. Ароматний і смачний.

Інгредієнти:
- рис – 450 г;
- барбарис;
- баранина – 450 г філе;
- перець червоний;
- морквина – 270 г;
- ажгон;
- цибуля – 4 головки;
- сало бараняче – 45 мл;
- олія соняшникова – 140 мл
Приготування:
Подрібнити шматки сала. Повинні вийти порційні шматочки.
Помістити в казан. Засмажити.
Нарізати філе. Вийдуть шматки невеликого розміру.
Сало дістати. В отримане масло закинути філе. Прожарити. Вийде скоринка лакового забарвлення.
Нашаткувати цибулю.
Закинути до м’яса. Прожарити.
Моркву подрібнити. Вийде соломка.
Помістити в казан.
Обсмажити.
Закинути всі прянощі. Кількість регулюйте по смаковим уподобанням.
Промити рис.
Розмістити на зажарку.
Влити воду. Робити це слід обережно. Не можна пошкодити шар рису.
Зерна повинні бути закриті на пару сантиметрів.
Накрити кришкою. Протушкувати. У процесі варіння не перемішувати.
Сторінки:
1 2 3 4 5 6 7 8