Плов з баранини – 8 рецептів приготування

Як зробити в мультиварці?

Якщо хочете отримати блюдо наваристое і смачне, то приготуйте плов з баранини в мультиварці. У цьому пристрої рисові зерна не втратять свої поживні речовини.

Інгредієнти:

  • олія – 5 ст. ложок соняшникової;
  • рис – 2,5 мультистакана;
  • часник;
  • баранина – 470 г;
  • спеції для плову;
  • цибуля – 1 шт.;
  • сіль;
  • вода – 5 мультистаканов;
  • масло вершкове – 45 г;
  • морква – 1 шт.

Приготування:

  • Нарізати моркву. Вийде соломка.
  • Нашаткувати цибулю.
  • М’ясо нарізати. Вийдуть порційні шматки.
  • Закинути в сковорідку цибулю. Влити олію. Обсмажити.
  • Помістити морквину. Посмажити.
  • Окремо засмажити шматки м’яса.
  • З’єднати.
  • Перекинути в чашу.
  • Промити рис. Засипати в чашу.
  • Присипати спеціями.
  • Часник нашаткувати. Потрібні дрібні шматочки.
  • Посипати рис.
  • Залити олія соняшникова.
  • Влити воду.
  • Виставити відповідний режим. Ідеальний варіант – «Плов». При відсутності такого режиму можна виставити – «Гасіння».
  • Таймер – півгодини.
  • Коли страва готова, закинути масло, перемішати.
  • Дивіться також:  Як варити геркулесову кашу на молоці – 7 рецептів приготування в мультиварці, в мікрохвильовці і на плиті
    Прокрутка до верху