Як зробити в мультиварці?
Якщо хочете отримати блюдо наваристое і смачне, то приготуйте плов з баранини в мультиварці. У цьому пристрої рисові зерна не втратять свої поживні речовини.

Інгредієнти:
- олія – 5 ст. ложок соняшникової;
- рис – 2,5 мультистакана;
- часник;
- баранина – 470 г;
- спеції для плову;
- цибуля – 1 шт.;
- сіль;
- вода – 5 мультистаканов;
- масло вершкове – 45 г;
- морква – 1 шт.
Приготування:
Нарізати моркву. Вийде соломка.
Нашаткувати цибулю.
М’ясо нарізати. Вийдуть порційні шматки.
Закинути в сковорідку цибулю. Влити олію. Обсмажити.
Помістити морквину. Посмажити.
Окремо засмажити шматки м’яса.
З’єднати.
Перекинути в чашу.
Промити рис. Засипати в чашу.
Присипати спеціями.
Часник нашаткувати. Потрібні дрібні шматочки.
Посипати рис.
Залити олія соняшникова.
Влити воду.
Виставити відповідний режим. Ідеальний варіант – «Плов». При відсутності такого режиму можна виставити – «Гасіння».
Таймер – півгодини.
Коли страва готова, закинути масло, перемішати.
Сторінки:
1 2 3 4 5 6 7 8