Плов з баранини – 8 рецептів приготування

З родзинками

Таке поєднання продуктів мало хто пробував. І даремно. Плов виходить чудово смачним. А родзинки додає нові, незвичайні смакові відчуття.

Інгредієнти:

  • баранина – 320 г;
  • цибуля – 320 г;
  • сіль;
  • рис – 320 г;
  • барбарис – 0,5 ч. ложки;
  • морквина – 320 г;
  • перець червоний – 0,5 ч. ложки;
  • родзинки – 120 г;
  • олія соняшникова – 110 мл

Приготування:

  • Порубати м’ясо. Вийдуть невеликого розміру шматки.
  • У сковорідці розігріти олію.
  • Закинути баранину.
  • Засмажити.
  • Нашаткувати цибулю.
  • Надіслати до баранячому м’яса.
  • Моркву порізати. Знадобиться соломка.
  • Відправити до цибулі.
  • Присолити.
  • Закинути барбарис.
  • Присипати перцем червоним.
  • Залити водою. Продукти необхідно повністю покрити.
  • Протушкувати дві години.
  • Закинути родзинки.
  • Рис обмити.
  • Розкласти на м’ясо.
  • Проварюють півгодини.
  • Дивіться також:  Смачний гуляш з курячого філе – 7 рецептів, як приготувати гуляш з підливою, зі сметаною, з грибами
    Прокрутка до верху