З родзинками
Таке поєднання продуктів мало хто пробував. І даремно. Плов виходить чудово смачним. А родзинки додає нові, незвичайні смакові відчуття.

Інгредієнти:
- баранина – 320 г;
- цибуля – 320 г;
- сіль;
- рис – 320 г;
- барбарис – 0,5 ч. ложки;
- морквина – 320 г;
- перець червоний – 0,5 ч. ложки;
- родзинки – 120 г;
- олія соняшникова – 110 мл
Приготування:
Порубати м’ясо. Вийдуть невеликого розміру шматки.
У сковорідці розігріти олію.
Закинути баранину.
Засмажити.
Нашаткувати цибулю.
Надіслати до баранячому м’яса.
Моркву порізати. Знадобиться соломка.
Відправити до цибулі.
Присолити.
Закинути барбарис.
Присипати перцем червоним.
Залити водою. Продукти необхідно повністю покрити.
Протушкувати дві години.
Закинути родзинки.
Рис обмити.
Розкласти на м’ясо.
Проварюють півгодини.
Сторінки:
1 2 3 4 5 6 7 8