Розсипчастий плов з баранячими реберцями
Щоб отримати смачну страву, використовуйте тільки свіжі реберця, які мають насичено-червоного забарвлення і не були піддані заморожуванню.

Інгредієнти:
- цибуля – 470 г ріпчастої;
- зіра – 1 ч. ложка;
- морквина – 370 г;
- чорний перець – 0,5 ч. ложки;
- олія соняшникова – 240 мл;
- сіль;
- барбарис – 1 ч. ложка;
- часник – 6 зубчиків;
- перець чилі – 1 ч. ложка;
- ребра баранячі – 1450 м;
- рис – 960 р пропареного.
Приготування:
Розрізати ребра.
Цибулю нашаткувати. Вийдуть кубики.
Морквина знадобиться соломкою.
Влити олію в казан.
Розжарити.
Закинути ребра. Прожарити.
Помістити цибулю. Дочекатися появи золотистого кольору.
Помістити морквину.
Залити водою. Вона повинна закрити всі продукти.
Закинути неочищений часник.
Присолити.
Помістити зіру, перець, барбарис.
Накрити кришкою.
Промити зерна.
Дістати часник.
Закласти рисові зерна. Перемішувати не треба.
Влити воду. Її рівень повинен бути вище рису на два сантиметри.
Накрити кришкою. Витримати до готовності рису.
Перемішати.
Накрити кришкою.
Настояти без вогню півгодини.
Сторінки:
1 2 3 4 5 6 7 8