Плов з перловки з грибами
Оригінальна варіація приготування плову з перлової крупи. Для виконання рецепта слід придбати:
• 200 г перлової крупи;
• 150 г грибів;
• 2 цибулини;
• 1 морква;
• соняшникова олія;
• сіль і спеції.
Спосіб приготування простий:
1. Перлова крупа відварюється до напівготового стану.
2. Очищений лук ріжеться тонкими кільцями, які обсмажуються в казані на розігрітій олії.
3. Морква натирається і додається до прозорого луку.
4. Гриби 2 хвилини і проварюються відправляються до овочів.
5. Через 10 хвилин з підсоленим овочів і грибів розподіляється крупа.
6. Вміст казана заливається водою, яка солиться і приправляється.
7. Тушкується оригінальний плов 30-40 хвилин в закритій ємності.