Плов з грибами – 7 рецептів приготування

З м’ясом і печерицями

Ситний плов готується з:

• 350 г печериць;
• 300 г свинини;
• 2 цибулин;
• 2 морквин;
• 200 г рису;
• приправ, солі та олії.

Щоб нагодувати домочадців ароматним пловом:

1. Свиняча м’якоть промивається, нарізають шматочками, які подсаливаются, приправляється і обсмажуються на розігрітій олії.
2. В інший глибокій сковороді на соняшниковій олії обсмажуються грибні пластинки.
3. Коли гриби підрум’яняться, до них надсилаються цибульні півкільця і морквяна стружка.
4. Після придбання овочами м’якості, на них викладаються м’ясо і промитий рис.
5. Вміст заливається водою, підсолювати і перчится за смаком.
6. Плов тушкується на середньому вогні при відкритій кришці.
7. Коли випарується вся рідина, страва забирається плити і настоюється в закритій ємності близько 15 хвилин.

Дивіться також:  Курка в соєвому соусі в духовці – 8 рецептів приготування