Покрокове приготування в каструлі
Як правило, класичний узбецький плов готують в казанку, але якщо відійти від традицій, то таке ж смачне блюдо можна приготувати в звичайній каструлі. Ми розповімо рецепт приготування плову з ніжною індичкою.
Спосіб приготування:
- Для приготування смачного плову візьміть по дві моркви і цибулі, порізати брусочками моркву, а цибулю дрібними кубиками.
- Філе індички наріжте довільними брусочками.
- У каструлі розколює соняшникову олію і викладаємо спочатку цибулю, потім моркву і м’ясо. Смажимо індичку з овочами на сильному вогні 6-7 хвилин. Потім приправляємо інгредієнти сіллю, перцем та іншими прянощами для плову. Смажимо ще кілька хвилин.
- На зірвак викладаємо рис, в середину встромляємо головку часнику, наливаємо води на рівень в 2 см вище крупи, прикриваємо кришкою і тушкуємо блюдо півгодини.
- Готовий плов перемішуємо і подаємо до столу.