Час приготування: 3 години 20 хвилин (30 хвилин на підготовку)
Кількість: 4 банки по 0,5 мл.
Що приготувати з сливи на зиму? Якщо ви ставите цим питанням і маєте бажання спробувати щось новеньке крім компоту або варення. Тоді цей рецепт для вас дуже порадує і полюбить вся ваша сім’я. Магазинний кетчуп до того ж не завжди натуральний і корисний. Тому ми пропонуємо вам приготувати на зиму з сливи кетчуп і дивувати своїх гостей. Смакові якості кетчупу будуть змінюватися, якщо додати базилік, оскільки він має специфічний смак. Якщо ви не любите гостре, тоді виключіть гострий перець, такий кетчуп можна буде додавати в різні страви діткам, це буде корисно і смачно.
Сторінки: 1 2