Полба – що це за крупа? Користь і шкода. Рецепти приготування полби

Готуємо в мультиварці з м’ясом

  • свиняча вирізка без жил і плівок — 1 кг;
  • двузернянка — 500 гр;
  • ядра волоських горіхів — стакан;
  • печериці — 500 гр;
  • морква і цибуля — по 1 одиниці;
  • слив. масло — пара ложок;
  • сіль — стіл. ложка без гірки (регулювати за смаком);
  • вода — 1,5 л.;
  • перець — чайн. л.;
  • лавровий лист.

М’ясо промити, нарізати невеликими скибочками. Цибулю, гриби і моркву почистити і нашаткувати, горіхи подробити. Покласти в мультиварочную чашу масло, розігріти протягом пари хвилин у програмі «Смаження», викласти овочі, гриби і горіхи. Обсмажити хвилин 10. Тим часом закип’ятити води.

Зібрати дерев’яною або силіконової ложкою в окрему миску, налити гарячу воду і опустити в неї м’ясо, посолити, покласти лаврушку. Варити 40 хвилин в режимі «Суп», накривши кришкою.

Наступний етап — промити полбу, викласти в бульйон готове м’ясо. Разом з крупою і відправити пасеровку, приготовлену раніше. Поперчити, включити режим «Гасіння» на півгодини і знову накрити кришкою.

Дивіться також:  Биточки манні, як у дитячому садку — 6 рецептів
Прокрутка до верху