Готуємо в мультиварці з м’ясом
- свиняча вирізка без жил і плівок — 1 кг;
- двузернянка — 500 гр;
- ядра волоських горіхів — стакан;
- печериці — 500 гр;
- морква і цибуля — по 1 одиниці;
- слив. масло — пара ложок;
- сіль — стіл. ложка без гірки (регулювати за смаком);
- вода — 1,5 л.;
- перець — чайн. л.;
- лавровий лист.
М’ясо промити, нарізати невеликими скибочками. Цибулю, гриби і моркву почистити і нашаткувати, горіхи подробити. Покласти в мультиварочную чашу масло, розігріти протягом пари хвилин у програмі «Смаження», викласти овочі, гриби і горіхи. Обсмажити хвилин 10. Тим часом закип’ятити води.
Зібрати дерев’яною або силіконової ложкою в окрему миску, налити гарячу воду і опустити в неї м’ясо, посолити, покласти лаврушку. Варити 40 хвилин в режимі «Суп», накривши кришкою.
Наступний етап — промити полбу, викласти в бульйон готове м’ясо. Разом з крупою і відправити пасеровку, приготовлену раніше. Поперчити, включити режим «Гасіння» на півгодини і знову накрити кришкою.