Полба – що це за крупа? Користь і шкода. Рецепти приготування полби

Макарони з полби на гарнір

Макарони з полби не менш смачні, ніж класичні пшеничні. З макаронів виходить відмінний гарнір, смачний і корисний.

  • полбяные макарони — 175 гр;
  • вода — 2 л;
  • сіль — третина стіл. л.;
  • слив. масло — 30 гр.

Воду закип’ятити, опустити в неї макарони, додати сіль. Дочекатися, поки вода знову закипить і засікти 10 хвилин. Після відкинути на друшляк, перекласти в основне блюдо і заправити олією.

Гарнір готовий. Можна додати смажені гриби, страви з курки або свинини, полити горіховим соусом, присипати свіжою зеленню.

Дивіться також:  Котлети з індички – 7 рецептів соковитих і м’яких котлет
Прокрутка до верху