Прості рецепти випічки в мультиварці з фото

Майже у всіх мультиварках є режим «Випічка», завдяки якому можна приготувати хліб, різні пироги, торти, кекси та іншу випічку. Випічка в мультиварці відмінно піднімається і набуває чудову структуру. Про це ми зараз і розповімо! 🙂

Що робити якщо в мультиварці відсутня програма «Випічка»?
У цьому випадку можна експериментувати з програмами. Окремі мультиварки відмінно готують випічку в режимі «Плов» або «Каша». Також можна використовувати режими «Рис» або «Гречка». Досвідчені господині також можуть створювати випічку в режимі «Суп». Тут багато може залежати від моделі техніки і кількості вбудованих програм. Обов’язково потрібно добре вивчити інструкцію приладу, так як в ній можуть знаходиться поради для приготування різноманітних страв, а ще зазначаються пропорції і час приготування. Випічка в мультиварці може готуватися з допомогою будь-якої програми.

 


Рецепт молочного бісквіта в мультиварці

 

Молочний бісквіт може використовуватися як основа смачного ніжного торта, прикрашеного кремом або цукровою пудрою. Для його приготування нам знадобиться мінімум продуктів. Вам знадобляться п’ять яєць, 200 г цукру, 170 г борошна і 50 мл молока.

 

Навіть при невеликій кількості компонентів бісквіт виходить досить ніжним і смачним. В першу чергу необхідно змішати цукор з яйцями, щоб утворилася щільна пишна піна. Для зручності краще використовувати міксер або блендер з віночком. Далі, ці інгредієнти потрібно залити молоком потихеньку перемішуючи. В отриману консистенцію маленькими порціями всипаємо борошно продовжуючи перемішувати.

 

Ємність мультиварки приладу змащуємо маленькою кількістю масла. Далі, необхідно залити тісто і закрити кришкою. Після цього необхідно встановити програму «Випічка» на 50 хвилин, і чекати звукового сигналу закінчення роботи. Бісквіт в мультиварці повинен трохи охолонути, потім акуратно виймаємо його. Щоб використовувати корж для приготування торта, то його потрібно розрізати на кілька коржів, т. к. він виходить дуже пишним.

 

Прикраса бісквіта
Випічка виходить з неподжаристой верхньою скоринкою. Це можна виправити красиво прикрасивши бісквіт. Корж можна змастити шоколадною глазур’ю, намазати улюбленим кремом або прикрасити фруктами, ягодами або кондитерської посипкою.

Прокрутка до верху