Прості рецепти випічки в мультиварці з фото

Майже у всіх мультиварках є режим «Випічка», завдяки якому можна приготувати хліб, різні пироги, торти, кекси та іншу випічку. Випічка в мультиварці відмінно піднімається і набуває чудову структуру. Про це ми зараз і розповімо! 🙂

Що робити якщо в мультиварці відсутня програма «Випічка»?
У цьому випадку можна експериментувати з програмами. Окремі мультиварки відмінно готують випічку в режимі «Плов» або «Каша». Також можна використовувати режими «Рис» або «Гречка». Досвідчені господині також можуть створювати випічку в режимі «Суп». Тут багато може залежати від моделі техніки і кількості вбудованих програм. Обов’язково потрібно добре вивчити інструкцію приладу, так як в ній можуть знаходиться поради для приготування різноманітних страв, а ще зазначаються пропорції і час приготування. Випічка в мультиварці може готуватися з допомогою будь-якої програми.

 


Рецепт молочного бісквіта в мультиварці

 

Молочний бісквіт може використовуватися як основа смачного ніжного торта, прикрашеного кремом або цукровою пудрою. Для його приготування нам знадобиться мінімум продуктів. Вам знадобляться п’ять яєць, 200 г цукру, 170 г борошна і 50 мл молока.

 

Навіть при невеликій кількості компонентів бісквіт виходить досить ніжним і смачним. В першу чергу необхідно змішати цукор з яйцями, щоб утворилася щільна пишна піна. Для зручності краще використовувати міксер або блендер з віночком. Далі, ці інгредієнти потрібно залити молоком потихеньку перемішуючи. В отриману консистенцію маленькими порціями всипаємо борошно продовжуючи перемішувати.

 

Ємність мультиварки приладу змащуємо маленькою кількістю масла. Далі, необхідно залити тісто і закрити кришкою. Після цього необхідно встановити програму «Випічка» на 50 хвилин, і чекати звукового сигналу закінчення роботи. Бісквіт в мультиварці повинен трохи охолонути, потім акуратно виймаємо його. Щоб використовувати корж для приготування торта, то його потрібно розрізати на кілька коржів, т. к. він виходить дуже пишним.

Дивіться також:  Покроково готуємо сирний крем

 

Прикраса бісквіта
Випічка виходить з неподжаристой верхньою скоринкою. Це можна виправити красиво прикрасивши бісквіт. Корж можна змастити шоколадною глазур’ю, намазати улюбленим кремом або прикрасити фруктами, ягодами або кондитерської посипкою.

Прокрутка до верху