Як приготувати в духовці?
Вважається, що саме за таким рецептом кашка з пшеничної крупи виходить особливо смачною. Поліпшити результат допоможуть ягоди і фрукти. Інгредієнти: 1 склянку крупи, 8 стиглих абрикосів, цукор за смаком, жменька свіжої малини, 970 мл топленого молока, дрібку солі.

Ягоди і фрукти акуратно мити, щоб не пом’ялися. Абрикоси позбавляються від кісточок і ріжуться четвертинками.
Пшенична крупа добре промивається проточною водою, після чого розкладається і розрівнюється по формі для запікання.
Зверху викладається підготовлена малинка і абрикоси.
Молоко солиться і подслащивается. Коли в ньому розчиняться всі крупинки, можна заливати рідину в форму.
Готуватися каша буде 90 хвилин в добре розігрітій духовці.
Вершкове масло можна додати в готову страву або ж натерти його прямо поверх фруктів і ягід перед відправкою форми в духову шафу.