Пшенична каша на молоці – 5 рецептів смачного приготування

Як приготувати в духовці?

Вважається, що саме за таким рецептом кашка з пшеничної крупи виходить особливо смачною. Поліпшити результат допоможуть ягоди і фрукти. Інгредієнти: 1 склянку крупи, 8 стиглих абрикосів, цукор за смаком, жменька свіжої малини, 970 мл топленого молока, дрібку солі.

  • Ягоди і фрукти акуратно мити, щоб не пом’ялися. Абрикоси позбавляються від кісточок і ріжуться четвертинками.
  • Пшенична крупа добре промивається проточною водою, після чого розкладається і розрівнюється по формі для запікання.
  • Зверху викладається підготовлена малинка і абрикоси.
  • Молоко солиться і подслащивается. Коли в ньому розчиняться всі крупинки, можна заливати рідину в форму.
  • Готуватися каша буде 90 хвилин в добре розігрітій духовці.
  • Вершкове масло можна додати в готову страву або ж натерти його прямо поверх фруктів і ягід перед відправкою форми в духову шафу.

    Дивіться також:  Биточки манні, як у дитячому садку — 6 рецептів
    Прокрутка до верху