Пшенична каша на молоці – 5 рецептів смачного приготування

З медом і сухофруктами

Їх сухофруктів краще вибрати курагу, родзинки і чорнослив – 60 грам. Інші інгредієнти: 120 г крупів, 1 склянку жирного молока, 60 г рідкого меду, шматочок вершкового масла.

  • Пшениця ретельно перебирається і промивається в декількох водах.
  • Молоко доводять до кипіння. Відразу ж після цього в нього тонким струменем засипається крупа. Важливо в процесі і кілька хвилин після безперервно помішувати інгредієнти.
  • Залишається додати добре промиті сухофрукти. Можна використовувати їх цілими або ж заздалегідь розрізати на частини. Щоб чорнослив і курага простіше подрібнювались, їх варто попередньо запарити окропом.
  • Після додавання сухофруктів кашка буде варитися ще 6-8 хвилин.
  • Готову страву приправляється розтопленим вершковим маслом. Можна додати в нього цукор або натуральний бджолиний мед, але зазвичай солодощі від сухофруктів виявляється цілком достатньо.

    Дивіться також:  Баранина в мультиварці – 8 смачних рецептів
    Прокрутка до верху