З медом і сухофруктами
Їх сухофруктів краще вибрати курагу, родзинки і чорнослив – 60 грам. Інші інгредієнти: 120 г крупів, 1 склянку жирного молока, 60 г рідкого меду, шматочок вершкового масла.

Пшениця ретельно перебирається і промивається в декількох водах.
Молоко доводять до кипіння. Відразу ж після цього в нього тонким струменем засипається крупа. Важливо в процесі і кілька хвилин після безперервно помішувати інгредієнти.
Залишається додати добре промиті сухофрукти. Можна використовувати їх цілими або ж заздалегідь розрізати на частини. Щоб чорнослив і курага простіше подрібнювались, їх варто попередньо запарити окропом.
Після додавання сухофруктів кашка буде варитися ще 6-8 хвилин.
Готову страву приправляється розтопленим вершковим маслом. Можна додати в нього цукор або натуральний бджолиний мед, але зазвичай солодощі від сухофруктів виявляється цілком достатньо.