Секрети та хитрості приготування
Якщо знати основні секрети приготування каші з пшеничної крупи, то вона завжди буде виходити ідеальною. У продажу сьогодні можна знайти два види обговорюваного продукту: цільнозерновий і мелкодробленый. Якщо використовувати другий варіант, то перед варінням не потрібно промивання його водою. Достатньо лише вибрати сміття. А ось цільнозернові крупи обов’язково промивається. Страви з неї вважаються максимально корисними.
Після закипання води, в якій вже крупа вариться, з неї потрібно ретельно видаляти пінку. Це позбавить від крихт, не помічених під час промивання, але здатних зіпсувати смак страви.
Ідеальною посудом для варіння такої каші вважається казан з чавуну. Якщо в господарстві не виявилося, варто використовувати посуд із товстим дном і стінками.
Неважливо, як гарнір або солодкої страви готується пшенична каша, в неї в жодному разі актуально додавати вершкове масло. Чим більше його буде, тим смачніше вийде частування.