Пшоняна каша – 8 рецептів приготування смачної розсипчастої каші

З гарбузом

Ніжна і дуже смачна виходить пшоняна каша з гарбузом.

Готується вона з:

  • пшона – 220 г;
  • гарбуза – 180 г;
  • молока – 0,5 л (такої кількості вистачить для приготування розсипчастої каші);
  • вершкового масла;
  • цукру – за смаком;
  • солі – трішки.

Стиглий оранжевий овоч потрібно подрібнити, скласти в каструлю і залити половиною порції молока. Варити гарбуз потрібно близько 8 хвилин, після чого додати промиту крупу, трохи солі і молоко, що залишилося. Після закипання рідини варити страву потрібно 20 хвилин, слідом приправити олією і ввести трохи цукру (можна замінити медом). Коли каша трохи настоїться, її можна подавати до столу.

Дивіться також:  Гречаники – 8 рецептів приготування
Прокрутка до верху