Пшоняна каша на воді — рецепт з відео
Наведений рецепт з відео детально розповість і навіть покаже, як потрібно готувати пшоняну кашу, щоб вона незмінно виходила смачною і корисною.
- 1 ст. сирої крупи;
- 2 ст. води;
- 30 г вершкового масла;
- трохи солі.
Приготування:
- Попередньо крупу переберіть, видалите чорні вкраплення, пошкоджені зерна і сміття.
- Вимийте кілька разів в проточній воді, а потім перекладіть крупу в друшляк і ще раз промийте окропом.
- Пшоно складіть у каструлю, залийте холодною водою, присолите і поставте на великий вогонь.
- Коли каша закипить, зменшіть газ до мінімуму, додайте шматочок масла і варіть, прикривши кришкою близько 20 хвилин.