Пшоняна каша на воді – 5 покрокових рецептів

Пшоняна каша на воді — рецепт з відео

Наведений рецепт з відео детально розповість і навіть покаже, як потрібно готувати пшоняну кашу, щоб вона незмінно виходила смачною і корисною.

  • 1 ст. сирої крупи;
  • 2 ст. води;
  • 30 г вершкового масла;
  • трохи солі.

Приготування:

  • Попередньо крупу переберіть, видалите чорні вкраплення, пошкоджені зерна і сміття.
  • Вимийте кілька разів в проточній воді, а потім перекладіть крупу в друшляк і ще раз промийте окропом.
  • Пшоно складіть у каструлю, залийте холодною водою, присолите і поставте на великий вогонь.
  • Коли каша закипить, зменшіть газ до мінімуму, додайте шматочок масла і варіть, прикривши кришкою близько 20 хвилин.
Дивіться також:  Як зробити домашню локшину – сім смачних рецептів