Пиріжки з цибулею та яйцем – 10 смачних рецептів пиріжків з начинкою з цибулі та яйця

Пиріжки з цибулею та яйцем – це надзвичайно смачна домашня випічка, яку можна приготувати і на сковороді, і в духовці. Пиріжки готують із дріжджового або листкового тіста. А для тих, хто не любить тривалі процеси, тісто можна приготувати на кефірі із содою або розпушувачем. Смачні пиріжки хороші як у гарячому, так і в охололому стані.

Смажені пиріжки з цибулею та яйцем на сковороді

Смажені пиріжки з цибулею та яйцем на сковороді виглядають приголомшливо. Повітряна випічка підкорить усіх любителів простої домашньої їжі. Яскрава начинка чудово поєднується з дріжджовим тестом. Пиріжки готуються просто, але для того, щоб тісто добре підійшло, потрібен час.

Інгредієнти:

на – 8 порції

  • Борошно – 500 гр. + для роботи з тестом
  • Дріжджі швидкодіючі – 7 гр. (сухі)
  • Цукор-пісок – 1 ст.л.
  • Сіль – 1 ч.л.
  • Вода тепла – 300 мл.
  • Олія – ​​2 ст.л. + для роботи з тестом
  • Цибуля зелена – 200 гр.
  • Яйце куряче – 6 шт.
  • Олія вершкове – 3 ст.л.
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком

Процес приготування:

Як приготувати пиріжки з цибулею і яйцем? У мисці змішуємо 5 столових ложок борошна, дріжджі та цукровий пісок. Розмішавши, виливаємо теплу воду. Ще раз перемішуємо. Прикривши, залишаємо хвилин на 20, щоб дріжджі заробили.

Опара, що підійшла, покриється бульбашками.

Солимо, наливаємо 2 столові ложки олії і просіюємо порцію борошна. Перемішуємо ложкою.

Досипаємо залишки борошна і збираємо тісто руками у спільну кулю.

Припорошивши стіл борошном, перекладаємо тісто. Вимішуємо тісто руками.

Тісто після вимішування повинне стати гладким і злегка липнути.

Промастивши миску рослинною олією, кладемо тісто. Накривши, ставимо ємність на 1 годину на місце без протягів.

Промиваємо пір’я цибулі і подрібнюємо якомога дрібніше. Пересипаємо в миску, поливаємо топленим вершковим маслом. Солимо і перчимо. Розмішуємо.

Зварені яйця очищаємо та подрібнюємо. Подрібнивши, перекладаємо до цибулі та розмішуємо.

Тісто добре підійшло, настав час приступати до ліплення.

Обминаємо тісто і ділимо на колобки за бажаною кількістю пиріжків. Прикривши рушником, даємо підійти.

Кожну кульку розтягуємо в пласт. Кладемо начинку.

Формуємо пиріжки, защипнувши вільні краї.

Глибоку сковорідку нагріваємо та наливаємо олію. У киплячу олію опускаємо пиріжки і обсмажуємо до золотистості.

Поверхню тарілки застилаємо паперовими серветками та викладаємо смажені пиріжки.

Пиріжки з цибулею та яйцем готові! Коли надлишки олії вберуться в серветку, перекладаємо пиріжки на тарілку. Подаємо пиріжки з чаєм чи супом. Смачного!

Пиріжки з цибулею та яйцем у духовці

Пиріжки з цибулею та яйцем у духовці повністю сподобаються всім, хто не їсть смажену їжу. Сьогодні поділюся універсальним рецептом, який можна приготувати і в духовці, і на сковороді. Домочадці розділилися на два табори. Хтось любить смажені пиріжки, а хтось любить лише випечені. Щоб заощадити час, готую за цим рецептом. І поки лист з пиріжками знаходиться в духовці, можна швидко посмажити інші пиріжки.

Час приготування – 2 год. 50 хв.

Час приготування – 20 хв.

Порції – 6

Інгредієнти:

  • Борошно – 350 гр.
  • Дріжджі сухі – ч.л.
  • Цукор-пісок – 1,5 ст.
  • Сіль – щіпка.
  • Молоко тепле – 300мл.
  • Олія – ​​3 ст.л. + для смаження.
  • Яйця курячі – 1 шт.

Для начинки:

  • Цибуля зелена – 150 гр.
  • Яйця відварені – 5 шт.
  • Сіль за смаком.
  • Яйця курячі – 1 шт.

Процес приготування:

Крок 1. Збираємо продукти для смачних пиріжків.

Крок 2. Відміряємо півсклянки теплого молока. Насипавши дріжджі, столову ложку борошна та цукрового піску, розмішуємо та даємо постояти.

Крок 3. Борошно просіюємо в глибоку миску і солимо. Виливаємо яйце, опару, 3 столових ложки рослинної олії і молоко, що залишилося. Вимішуємо масу щонайменше п’ять хвилин.

Крок 4. Прикриваємо рушником або плівкою. Розміщуємо у місці без протягів. Чекаємо, коли тісто виросте вдвічі.

Крок 5. Обминаємо тісто змащеними олією руками, припиливши борошном. Тісто обминаємо 3 рази. Усього потрібно 2 години на вистоювання.

Крок 6. Зварені яйця круто охолоджуємо і звільняємо від шкаралупи. Цибуля добре моєму.

Крок 7. Подрібнивши цибулю, висипаємо в миску і солимо. Яйця ріжемо кубиком.

Крок 8. Змішуємо продукти.

Крок 9. Припиливши робочу поверхню борошном, ділимо тісто на рівні грудочки. Кожен розгортаємо або формуємо вручну в округлий коржик. Кладемо начинку.

Крок 10. Робимо пиріжки і половину їх укладаємо на застелений пергаментом лист. Змащуємо зверху збитим яйцем.

Крок 11. Випікаємо пиріжки в гарячій духовці 15 хвилин|мінути| при 200°С. Гарячі пиріжки остуджуємо на ґратах.

Крок 12. Другу половину пиріжків смажимо на розпеченій з олією сковороді. Готові пиріжки кладемо на серветку, щоб забрати зайву олію.

Крок 13. Апетитну випічку подаємо на стіл. Кожен вибере той пиріжок, який більше подобається. Смачного!

Тістечка з яйцем і зеленою цибулею

Пиріжки з яйцем та зеленою цибулею готуються просто. Незважаючи на використання в рецепті дріжджового тіста, процес подужає кожна господиня. Щоб тісто добре піднялося, обов’язково використовуємо перевірені дріжджі. Це один із критеріїв позитивного результату. В іншому все піде накатаною, якщо чітко дотримуватися опису.

Час приготування – 1 год. 40 хв.

Дивіться також:  Біляші на дріжджовому тесті на сковороді – 8 рецептів з покроковими фото

Час приготування –30 хв.

Порції – 10

Інгредієнти:

  • Борошно пшеничне – 1 кг.
  • Дріжджі сухі – 11 грн.
  • Цукор-пісок – 3 ст.
  • Сіль – 2 ч. л.
  • Молоко – 700мл.
  • Олія – ​​5 ст.л. + для змащування та смаження.

Для начинки:

  • Цибуля зелена – 200 гр.
  • Яйця курячі – 6 шт.
  • Олія – ​​3 ст.л.
  • Сіль за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. У глибоку ємність пропускаємо борошно вищого гатунку через сито. Солимо і кладемо 3 столові ложки цукрового піску. Засипаємо перевірені сухі дріжджі.

Крок 2. Розмішавши сухі складові, виливаємо олію.

Крок 3. Нагріваємо молоко до теплого стану (жирність продукту не важлива), трохи вводимо в миску з борошном, постійно розмішуючи.

Крок 4. Припиливши робочу поверхню борошном, перекладаємо тісто та вимішуємо 5 хвилин. У ємність, змащену олією, відправляємо скатану кулю. Прикривши рушником і розмістивши в теплому приміщенні, даємо піднятися. Знадобиться хвилин 40.

Крок 5. Вимите зелене пір’я цибулі подрібнюємо. Кількість цибулі визначаємо самостійно, кому як подобається. Висипаємо в миску, солимо і поливаємо олією для соковитості.

Крок 6. Яйця категорії С0-С1 відварюємо круто. Охолодивши і очистивши, ріжемо кубиком. Пересипаємо до цибулі та розмішуємо.

Крок 7. Змащуємо рослинною олією робочу поверхню і перекладаємо ком. Ділимо його на кількість пиріжків. Розмір майбутніх пиріжків визначаємо самостійно. Колобки розтягуємо руками або розкочуємо. Кладемо начинку та защипуємо краї.

Крок 8. Помістивши сковорідку на сильному вогні, нагріваємо. На гарячу поверхню виливаємо олію. Укладаємо пиріжки швом на киплячу олію. Смажимо пиріжки до приємного золотистого відтінку. Кладемо на паперові рушники, щоб забрати надлишки жиру.

Крок 9. Смажену випічку подаємо до столу з гарячим ароматним чаєм. Смачного!

Дріжджові пиріжки з яйцем та цибулею

Дріжджові пиріжки з яйцем і цибулею не тільки виглядають приголомшливо, але і на смак просто дивовижні. Чудову випічку оцінять усі любителі домашньої їжі. Тістечка зручно взяти на перекус. Випічка не втрачає чудовий смак і в холодному вигляді, наприклад, якщо доповнити підігрітим бульйоном або супом.

Час приготування – 2 год. 30 хв.

Час приготування – 30 хв.

Порції – 8

Інгредієнти:

  • Борошно – 5-6 ст.
  • Дріжджі сухі – 2 ч. л.
  • Цукор-пісок – 4 ч.л.
  • Сіль – 1 год.
  • Вода/молоко/сироватка – 2 ст.
  • Олія – 2 ст.л. + для смаження.
  • Яйця курячі – 1 шт.
  • Маргарін – 60 гр.
  • Олія вершкове топлене – 40 гр.

Начинка:

  • Цибуля зелена – 300 гр.
  • Яйця курячі – 5 шт.
  • Сіль за смаком.
  • Перець чорний мелений – до смаку.

Процес приготування:

Крок 1. Змішавши цукор та гранульовані дріжджі, заливаємо половину нагрітої рідини. Це може бути вода, сироватка чи молоко будь-якої жирності. За потреби кількість сухих дріжджів можна замінити пресованими. Сирих дріжджів кладемо втричі більше.

Крок 2. Розмішавши, залишаємо на 10 хвилин. Готуємо інші продукти. Окремо збовтуємо яйце із сіллю. Присмачуємо олією і маргарином (можна використовувати щось одне), попередньо розтопленим. Доливаємо воду. Розбовтуємо.

Крок 3. Змішуємо опару з рідкими компонентами. Висипаємо частину борошна. Розмішавши, порційно підсипаємо решту борошна. Замісивши тісто і прикривши рушником, ставимо на місце без протягів. Для підняття потрібно 1,5-2 години. Все залежить від якості дріжджів.

Крок 4. Поки піднімається тісто, відварюємо круто яйця для начинки. Охолодивши і звільнивши їх від шкаралупи, рубаємо кубиком. Промив пір’я цибулі і просушивши, тонко подрібнюємо.

Крок 5. Нарізані складові об’єднуємо та поливаємо топленим вершковим маслом. Начинка від цього стане ароматною та соковитою.

Крок 6. Посоливши і поперчивши, розмішуємо.

Крок 7. Через годину ніжно обминаємо тісто руками і знову даємо збільшитись у обсязі.

Крок 8. Після вторинного підняття відщипуємо грудочки бажаної величини. Від їхньої величини залежить розмір пиріжків.

Крок 9. Розтягуємо круглі заготовки та розкладаємо начинку. Збираємо краї до центру.

Крок 10. У глибокій сковорідці прогріваємо олію. Укладаємо пиріжки та готуємо на помірному вогні.

Крок 11. Підсмаживши на одній стороні, перевертаємо рум’яною стороною нагору.

Крок 12. Обсмажені вироби розміщуємо на серветці (або використовуємо для цього паперові рушники), щоб позбутися зайвої олії. Випічку подаємо гарячою. Смачного!

Тістечка з цибулею і яйцем на кефірі.

Пиріжки з цибулею та яйцем на кефірі ідеальні для тих, хто боїться працювати з дріжджовим тестом. Випічка на кефірі виходить пористою та майже невагомою. А процес приготування триває менше години. Ніжне тісто чудово доповнює ароматну начинку. Повітряні вироби підходять як до солодкого чаю, так і наваристого бульйону або перших страв.

Час приготування – 45 хв.

Час приготування – 15 хв.

Порції – 8

Інгредієнти:

  • Борошно пшеничне – 300-350 гр.
  • Сода – 0,5 ч. л.
  • Цукор-пісок – 1 ч.л.
  • Кефір – 125 мл.
  • Сіль – 0,5 ч. л.
  • Олія – 2 ст.л. + для смаження.

Для начинки:

  • Цибуля зелена – 200 гр.
  • Яйця – 3 шт.
  • Сіль за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Збираємо продукти. Відваривши круто, остудивши і очистивши від шкаралупи яйця, ріжемо кубиком. Зелену цибулю промиваємо і дрібно ріжемо. Поєднавши складові, солимо.

Крок 2. Теплий кефір виливаємо у ємність. Додаємо сіль, сиплемо цукор. Розбовтуємо.

Дивіться також:  Торт «Естерхазі» класичний – 8 рецептів у домашніх умовах

Крок 3. Висипаємо питну соду та активно заважаємо до утворення піни.

Крок 4. Доповнюємо однією столовою ложкою олії.

Крок 5. Розмішавши, засипаємо половину борошна, що просіює.

Крок 6. Змішуємо компоненти до гладкості.

Крок 7. Підсипаючи борошно, що залишилося, збираємо в кому і продовжуємо вимішувати до еластичності. Присмачивши тісто рослинним маслом, що залишилося, закриваємо плівкою або чистим кухонним рушником і даємо відпочити чверть години.

Крок 8. Грудка ділимо на колобки. Кожну заготовку розтягуємо в круглий коржик.

Крок 9. У середині розміщуємо начинку.

Крок 10. Закріплюємо сторони, міцно притискаючи.

Крок 11. Формуємо пиріжки.

Крок 12. Укладаємо пиріжки защепленою стороною вниз і злегка притискаємо.

Крок 13. На сковороду виливаємо олію і розміщуємо на середньому полум’ї. На гарячу олію укладаємо пиріжки. Обсмажуємо 4 хвилини.

Крок 14. Коли низ підсмажиться, перевертаємо та доготовляємо.

Крок 15. Рум’яні пиріжки подаємо відразу.

Крок 16. Випічка виходить ніжною та дуже смачною. Смачного!

Пиріжки на листковому тісті з цибулею та яйцем

Пиріжки на листковому тісті з цибулею та яйцем готуються простіше простого. Тісто ми використовуємо вже готове, що заощаджує час. Приголомшлива випічка здивує своєю хрусткістю. Рецепт під силу не лише професіоналам, а й недосвідченим новачкам. Готуйте із задоволенням!

Час приготування – 1 год. 00 хв.

Час приготування – 20 хв.

Порції – 4

Інгредієнти:

  • Листкове дріжджове тісто – 500 гр.
  • Яйця курячі – 5 шт.
  • Борошно пшеничне – 50 гр.
  • Сіль за смаком.
  • Перець чорний мелений – до смаку.
  • Цибуля зелена – 100 гр.
  • Перепелині яйця – 1 шт.

Процес приготування:

Крок 1. Дістаємо інгредієнти. Даємо відтанути тісту. Ставимо варитися курячі яйця. Пір’я зеленої цибулі добре промиваємо та просушуємо. Розігріваємо духовку до 180 градусів.

Крок 2. Охолодивши і очистивши від шкаралупи яйця, дрібно ріжемо. Зелену цибулю подрібнюємо.

Крок 3. Поєднуємо компоненти. Солимо, перчимо і перемішуємо.

Крок 4. Припорошивши робочу поверхню борошном, укладаємо тісто. Кожен пласт ділимо на 6 квадратів.

Крок 5. Розкотивши кожен квадрат, у середину кладемо начинку.

Крок 6. Формуємо пиріжки, складаючи вільні краї до центру та добре защипуючи.

Крок 7. На деко кладемо пекарський папір або силіконовий килимок. Перекладаємо пиріжки.

Крок 8. Збовтуємо перепелине яйце і промазуємо їм пиріжки. Поміщаємо випікатися пиріжки на 30-40 хвилин, залежно від потужності техніки.

Крок 9. Готові пиріжки акуратно знімаємо з листа і подаємо з гарячими напоями або першими стравами. Смачного!

Тістечка з цибулею, яйцем і капустою

Пиріжки з цибулею, яйцем і капустою є чудовою випічкою. Смачні пиріжки ідеально підходять для домашніх чаювання та зустрічі довгоочікуваних гостей. Спеції наповнюють начинку незабутнім ароматом, а в поєднанні з листковим тестом – це дивовижний кулінарний витвір, від якого не відмовиться жодна людина.

Час приготування – 1 год. 10 хв.

Час приготування – 20 хв.

Порції – 8

Інгредієнти:

  • Тісто листкове – 300 гр.
  • Капуста – 400 гр.
  • Сметана – для змащення.
  • Сіль за смаком.
  • Хмелі-сунелі – 0,5 ч.л.
  • Олія оливкова/топлена – 2 ст.л.
  • Зелена цибуля – 50 гр.
  • Яйця – 2 шт.
  • Коріандр мелений – 0,25 ч.л.
  • Кунжут – 1 ст.
  • Суміш перців – 0,25 ч.л.

Процес приготування:

Крок 1. Готуємо інгредієнти.

Крок 2. Знявши з капусти мляві листи, малюємо її дрібно. У сотейнику або сковороді прогріваємо оливкову або топлену вершкове масло. Висипаємо рубану капусту і смажимо, помішуючи.

Крок 3. Через 10 хвилин капуста осяде і зменшиться обсягом. Солимо і посипаємо її спеціями. Наливаємо трохи води і нудимо під кришкою до м’якості.

Крок 4. До готової капусти засипаємо нарізану зелену цибулю. Через кілька хвилин знімаємо з конфорки.

Крок 5. Поки тушкується капуста, відварюємо круто яйця, остуджуємо, очищаємо від шкаралупи і подрібнюємо. До охолодженої капусти додаємо нарізані яйця. Солимо і перемішуємо.

Крок 6. Листкове тісто ріжемо на бажану кількість пиріжків. Плюснувши кожну грудку, розкочуємо.

Крок 7. У середину укладаємо начинку та защипуємо краї в центрі.

Крок 8. У форму кладемо пекарський папір. Швом донизу кладемо заготовки. Зверху промазуємо сметаною і присипаємо кунжутним насінням. Розжаривши духовку до 180 ° С, випікаємо близько півгодини.

Крок 9. Готові пиріжки подаємо з супом чи гарячими напоями у теплому чи холодному вигляді. Смачного!

ПП пиріжки з цибулею та яйцем у духовці

ПП пиріжки з цибулею і яйцем у духовці мають чудовий смак. Тонке хрустке тісто з лаваша та яскрава начинка ідеально гармонують між собою. Закуску переважно подавати у щойно приготованому вигляді. Після остигання, пиріжки втратять свою крихкість.

Час приготування – 50 хв.

Час приготування – 20 хв.

Порції – 6

Інгредієнти:

  • Лаваш – 2 шт.
  • Сметана – 100 грн.
  • Сіль – 1 до смаку.
  • Олія – ​​для змащування.
  • Цибуля зелена – 60 гр.
  • Яйця відварені – 10 шт.
  • Перець чорний мелений – до смаку.

Процес приготування:

Крок 1. Збираємо інгредієнти.

Крок 2. 9 яєць ставимо варитися. Готуємо до стану круто і заливаємо крижаною водою. Охолоджені яйця звільняємо від шкаралупи.

Дивіться також:  Пиріг з вишнею в духовці - 10 простих рецептів приготування вишневого пирога

Крок 3. Поки варяться яйця, перебираємо цибулю, прибираючи зіпсоване пір’я. Промиваємо під краном. Обсушивши, дрібно ріжемо.

Крок 4. Очищені яйця трьома за допомогою терки.

Крок 5. У велику миску пересипаємо натерті яйця та нарізану цибулю. Присмачуємо сметаною. Солимо і перчимо. Сметану вибираємо зі зниженим вмістом жиру.

Крок 6. Перемішуємо начинку.

Крок 7. Кожен лист лаваша ділимо на 4 заготовки.

Крок 8. На край заготовок кладемо начинку.

Крок 9. Краї лаваша згинаємо до центру та загортаємо рулетом.

Крок 10. Таким чином, формуємо всі заготовки.

Крок 11. Деко або вогнетривку форму змащуємо олією і розміщуємо пиріжки.

Крок 12. Збовтуємо яйце, що залишилося і кулінарним пензликом промазуємо поверхню пиріжків.

Крок 13. Нагріємо духовку до 200°С. Покладаємо пиріжки в гарячу духовку і готуємо до золотистості.

Крок 14. Рум’яні пиріжки подаємо відразу або даємо трохи охолонути.

Крок 15. Хрумкі пиріжки подаємо з солодким чаєм.

Крок 16. Хто віддає перевагу пиріжкам на обід, доповнюємо гарячим бульйоном.

Крок 17. Це неймовірно смачно! Смачного!

Пиріжки з цибулею, сиром та яйцем

Пиріжки з цибулею, сиром та яйцем на своє приготування вимагатимуть значної кількості часу. Все залежить від якості дріжджів та свіжості продуктів. Хороші дріжджі спрацюють швидко і тісто виросте у кілька разів. Від повітряних пиріжків з апетитною начинкою не відмовиться жоден любитель домашньої випічки.

Час приготування – 1 год. 30 хв.

Час приготування – 30 хв.

Порції – 14

Інгредієнти:

  • Борошно – 3-3,5 ст.
  • Дріжджі сухі швидкодіючі – 1 год.
  • Цукор-пісок – 1 ч.л.
  • Сіль – 1,5 ч. л.
  • Молоко – 1 ст.
  • Олія – ​​80 мл.

Для начинки:

  • Цибуля зелена – 10 пір’я.
  • Яйця відварені – 3 шт.
  • Сир моцарелла твердий – 50 гр.

Процес приготування:

Крок 1. У високій мисці змішуємо по чайній ложці солі, цукрового піску та сухих дріжджів. Пресованих знадобиться втричі більше.

Крок 2. Нагріваємо молоко до теплого стану і потихеньку виливаємо до сухих продуктів. Активно розмішуємо.

Крок 3. Виливаємо олію.

Крок 4. Підсипавши 3 склянки борошна, вимішуємо еластичне тісто. Прикриваємо та розміщуємо в місці без протягів. Для підняття тесту потрібно близько 1 години.

Крок 5. Зелену цибулю промиваємо і струшуємо від вологи. Кришимо зелень і складаємо в миску.

Крок 6. Варимо круто яйця. Охолоджуємо у крижаній воді. Позбавляємося шкаралупи. Ріжемо дрібним кубиком і пересипаємо до цибулі.

Крок 7. Моцарелу натираємо на тертці або нарізаємо кубиками. Перекладаємо до решти складових. Посоливши, розмішуємо.

Крок 8. Тісто, що збільшилося, приминаємо руками. За необхідності досипаємо борошно та вимішуємо.

Крок 9. Скачав грудку, відриваємо шматочки тіста. Розтягуємо в коржики. У центр кожної кладемо начинку і формуємо пиріжки, міцно защипуючи краї.

Крок 10. Розжарюємо сковорідку з олією. На відстані один від одного розміщуємо пиріжки і смажимо на середньому вогні до золотистого відтінку.

Крок 11. Готові пиріжки подаємо з запалу з жару. Смачного!

Пиріжки з рисом, цибулею та яйцем

Пиріжки з рисом, цибулею та яйцем виходять надзвичайно красивими. Я жарю пиріжки на сковороді, але можна спекти їх у духовці. Ситне частування подобається всім від малого до великого. На весь процес піде близько 2-х годин. Якщо постаратися наліпити заготовки про запас і заморозити, то смачну випічку можна приготувати будь-якої миті.

Час приготування – 2 год. 00 хв.

Час приготування – 20 хв.

Порції – 10

Інгредієнти:

  • Рис – 100 грн.
  • Дріжджі сухі – 11 грн.
  • Цукор-пісок – 2 ст.
  • Вода – 500 мл.
  • Сіль за смаком.
  • Борошно пшеничне – 4-4,5 ст.
  • Олія вершкове топлене – 100 гр.
  • Цибуля зелена – 1 пучок.
  • Яйця відварені – 6 шт.
  • Олія – ​​для смаження.

Процес приготування:

Крок 1. У півлітрах кип’яченої води розбовтуємо сіль за смаком, цукровий пісок та столову ложку вершкового масла. В однорідну субстанцію висипаємо дріжджі (у мене швидкодіючі) та борошно, пропущене через сито. Вимішуємо тісто, прикривши, даємо піднятися протягом години.

Крок 2. Промиваємо рис. Висипаємо в каструлю із холодною водою. Солимо і кип’ятимо, додаємо столову ложку вершкового масла|мастила|. Води має бути вдвічі більшим за рис. Коли рідина вбереться у крупу, рис прибираємо з плити.

Крок 3. Перебираємо зелену цибулю від пір’я, що підв’яло. Просушивши, рубаємо ножем.

Крок 4. Приготувавши яйця круто, остудивши і звільнивши від шкаралупи, подрібнюємо їх і з’єднуємо з рисом і рубаною цибулею.

Крок 5. Виливаємо решту вершкового масла, попередньо розтопивши його. Розмішуємо начинку.

Крок 6. Тісто на цей час добре підійде. Обминаємо його. Розкотивши качалкою не дуже тонко, вирубуванням або склянкою робимо круглі заготовки. У центр кладемо начинку і міцно защипуємо краї.

Крок 7. Поки ліпимо пиріжки, розігріваємо сковорідку з олією. Акуратно опускаємо в киплячу олію пиріжки і смажимо на помірному полум’ї до золотистості.

Крок 8. Готові пиріжки складаємо на поверхню з паперовими рушниками або пергаментом для випічки, щоб увібралися надлишки олії. Подаємо випічку з чаєм чи бульйоном. Смачного!

Прокрутка до верху