Пюре з гарбуза — 6 рецептів приготування дитячого пюре для грудничка

Багато мами віддають перевагу домашньому пюре з гарбуза, приготовленому самостійно. Насправді, це правильне рішення, адже тільки так можна знати напевно, з яких інгредієнтів буде складатися прикорм для малюка.

Класичне пюре з гарбуза для грудничка

Якщо ви ставите питаннями про те, як правильно готувати і скільки варити гарбуз для дитячого пюре, то наведена нижче інформація вам точно виявиться корисною. Скоріше скористайтеся цим рецептом.

Що знадобиться:

  • гарбуз – 200 г;
  • вода – ½ склянки.

Візьміть гарбуз невеликого розміру. Бажано, щоб вона не була занадто старою і жорсткою. Віддайте перевагу молодому плоду.

  • Відокремте 200 грамів, очистіть від шкірки і видаліть серцевину. Потім наріжте кубиками маленького розміру, залийте половиною склянки води і відправте варитися.
  • Варка триває 15-20 хвилин на слабкому вогні. Коли овоч стане м’яким, значить, він вже готовий і можна знімати каструлю з плити.
  • Подрібніть гарбуз в пюре за допомогою міксера або заглибного блендера і після цього їм можна годувати малюка.

Можна покласти невелику гілочку зелені. Головне, щоб вона перемололась повністю.

Дивіться також:  Риба ряпушка – що за риба? 7 рецептів приготування
Прокрутка до верху