З додаванням брокколі
Пюре з цвітної капусти та брокколі – це в два рази більше користі. Таке блюдо можна приготувати не тільки на плиті, але і в мультиварці або пароварці.
Необхідні продукти:
- 350 грам брокколі;
- спеції за смаком;
- дві ложки вершкового масла;
- 700 грам цвітної капусти.
Процес приготування:
- Доводимо воду до кипіння, солимо, опускаємо туди розібрану на частини цвітну капусту відварюємо близько чотирьох хвилин.
- Через це час додаємо брокколі і продовжуємо готувати ще три хвилини.
- Зливаємо рідину, що залишилася, перебиваємо капусту блендером, додаємо приправи за смаком і масло. Розмішуємо готове пюре і подаємо з грінками.