Пюре з цвітної капусти – 7 рецептів, як приготувати смачне і корисне овочеве пюре

З додаванням брокколі

Пюре з цвітної капусти та брокколі – це в два рази більше користі. Таке блюдо можна приготувати не тільки на плиті, але і в мультиварці або пароварці.

Необхідні продукти:

  • 350 грам брокколі;
  • спеції за смаком;
  • дві ложки вершкового масла;
  • 700 грам цвітної капусти.

Процес приготування:

  • Доводимо воду до кипіння, солимо, опускаємо туди розібрану на частини цвітну капусту відварюємо близько чотирьох хвилин.
  • Через це час додаємо брокколі і продовжуємо готувати ще три хвилини.
  • Зливаємо рідину, що залишилася, перебиваємо капусту блендером, додаємо приправи за смаком і масло. Розмішуємо готове пюре і подаємо з грінками.
Дивіться також:  Шашлик на кефірі з свинини і курки – 9 рецептів
Прокрутка до верху