Класичний рецепт в домашніх умовах
За свою поки недовгу історію існування класичний рецепт «Раф» кава не змінився. Правда, сьогодні з’явилося безліч варіацій його приготування з використанням інших компонентів. Але про це трохи пізніше, а поки що варто дізнатися, як приготувати каву «Раф» традиційним способом на власній кухні.
Інгредієнти:
- 35 мл еспрессо;
- підлогу ч. ложки солодкого піску і стільки ж ванільного;
- 110 мл вершків;
- грам кориці.
Нам знадобляться холодні вершки з 11 % жирності. Також для приготування цього напою використовують пітчер. Це спеціальний глечик-молочник, куди вливається напій і занурюється капучинатор, після дії якого молоко перетворюється в пишну піну.
В сучасних кава-машини вже передбачені вбудовані капучинаторы. Але якщо у вас вдома немає такого пристрою, то можна обійтися й звичайним блендером.
Спосіб приготування:
- Отже, першим ділом ви перемішуємо блендером вершки і два види цукру до пишної піни, потім вливаємо еспресо і ще раз ретельно все розмішуємо.
- В теплий келих або чашку виливаємо «Раф» і зверху присипаємо його ароматною спецією.