Раф кава: що це, як приготувати в домашніх умовах? 6 рецептів

Класичний рецепт в домашніх умовах

За свою поки недовгу історію існування класичний рецепт «Раф» кава не змінився. Правда, сьогодні з’явилося безліч варіацій його приготування з використанням інших компонентів. Але про це трохи пізніше, а поки що варто дізнатися, як приготувати каву «Раф» традиційним способом на власній кухні.

Інгредієнти:

  • 35 мл еспрессо;
  • підлогу ч. ложки солодкого піску і стільки ж ванільного;
  • 110 мл вершків;
  • грам кориці.

Нам знадобляться холодні вершки з 11 % жирності. Також для приготування цього напою використовують пітчер. Це спеціальний глечик-молочник, куди вливається напій і занурюється капучинатор, після дії якого молоко перетворюється в пишну піну.

В сучасних кава-машини вже передбачені вбудовані капучинаторы. Але якщо у вас вдома немає такого пристрою, то можна обійтися й звичайним блендером.

Спосіб приготування:

  • Отже, першим ділом ви перемішуємо блендером вершки і два види цукру до пишної піни, потім вливаємо еспресо і ще раз ретельно все розмішуємо.
  • В теплий келих або чашку виливаємо «Раф» і зверху присипаємо його ароматною спецією.
Дивіться також:  Кава Лавацца: види і опис, як готувати, щоб було смачно
Прокрутка до верху