Раф кава: що це, як приготувати в домашніх умовах? 6 рецептів

Напій з медовим смаком

Щоб насолодитися смачним і ароматним напоєм не обов’язково йти в кафе, адже приготувати «Раф» може кожен, навіть не будучи баристой.

У цьому рецепті не будемо використовувати цукор, а замінимо його більш корисним продуктом – медом. З таким натуральним підсолоджувачем кава виходить ніжним і особливо приємним на смак.

Інгредієнти:

  • 55 мл еспрессо;
  • 110 г вершків;
  • 25 мл меду.

Спосіб приготування:

  • Для приготування можна взяти більш жирні вершки, але не забувайте про калоріях, особливо, якщо ви стежите за фігурою.
  • Зварений еспресо, мед і вершки збиваємо і переливаємо в чашечку для капучино.
Дивіться також:  Полуничний компот на зиму – 7 смачних рецептів
Прокрутка до верху