Рагу зі свинини – 15 рецептів приготування

Рагу зі свининою в мультиварці

Рагу в мультиварці – неймовірно смачне і ароматне. Прилад дозволяє економити час.

Інгредієнти:

  • баклажан – 2 шт.;
  • перець;
  • томати – 3 шт.;
  • кабачок – 2 шт.;
  • сіль;
  • свинина – 550 г;
  • морква – 1 шт.;
  • рослинне масло – 2 ст. ложки;
  • цибуля – 2 шт.

Приготування:

  • Овочі та м’ясної шматок нарізати. Помістити в чашу. Влити олію.
  • Виставити режим «Випічка». Таймер – 70 хвилин.
  • Після сигналу перемикання на режим «Підігрів». Потомити чверть години.

З додаванням капусти

Просте дієтичне блюдо, яке припаде до смаку усій родині.

Замість свіжого свинячого м’яса можна використовувати копчене. Картоплю нарізайте крупніше, щоб в процесі приготування рагу не перетворилося на кашу.

Інгредієнти:

  • цукор – 17 г;
  • свинина – 400 г вирізки;
  • капуста – 550 г;
  • цибуля – 2 шт.;
  • вода – 320 мл;
  • лаврове листя – 3 шт.;
  • свиняче сало – 210 г;
  • сіль – 8 г;
  • морква – 2 шт.;
  • картопля – 6 шт.;
  • запашний перець – 5 горошин.

Приготування:

  • Сало нарізати. У сотейник помістити продукт. Витопити, повинні вийти шкварки.
  • Нарізати м’ясної шматок. Надіслати до шкваркам. Прожарити.
  • Нашаткувати капусту. Нарізати цибулю і натерти оранжевий овоч. Відправити в казан. Накрити кришкою і протушкувати.
  • Картоплю порізати і відправити в рагу. Підсипати цукор. Підсолити. Насипати перець і роздавлений часник. Залити окропом. Згасити до готовності.
Дивіться також:  Кулеб’яка – 28 рецептів