Рагу зі свининою в мультиварці
Рагу в мультиварці – неймовірно смачне і ароматне. Прилад дозволяє економити час.
Інгредієнти:
- баклажан – 2 шт.;
- перець;
- томати – 3 шт.;
- кабачок – 2 шт.;
- сіль;
- свинина – 550 г;
- морква – 1 шт.;
- рослинне масло – 2 ст. ложки;
- цибуля – 2 шт.
Приготування:
- Овочі та м’ясної шматок нарізати. Помістити в чашу. Влити олію.
- Виставити режим «Випічка». Таймер – 70 хвилин.
- Після сигналу перемикання на режим «Підігрів». Потомити чверть години.
З додаванням капусти
Просте дієтичне блюдо, яке припаде до смаку усій родині.
Замість свіжого свинячого м’яса можна використовувати копчене. Картоплю нарізайте крупніше, щоб в процесі приготування рагу не перетворилося на кашу.
Інгредієнти:
- цукор – 17 г;
- свинина – 400 г вирізки;
- капуста – 550 г;
- цибуля – 2 шт.;
- вода – 320 мл;
- лаврове листя – 3 шт.;
- свиняче сало – 210 г;
- сіль – 8 г;
- морква – 2 шт.;
- картопля – 6 шт.;
- запашний перець – 5 горошин.
Приготування:
- Сало нарізати. У сотейник помістити продукт. Витопити, повинні вийти шкварки.
- Нарізати м’ясної шматок. Надіслати до шкваркам. Прожарити.
- Нашаткувати капусту. Нарізати цибулю і натерти оранжевий овоч. Відправити в казан. Накрити кришкою і протушкувати.
- Картоплю порізати і відправити в рагу. Підсипати цукор. Підсолити. Насипати перець і роздавлений часник. Залити окропом. Згасити до готовності.