Рататуй з овочів на сковороді
Представлене блюдо засноване на тому ж класичному рецепті приготування старовинного страви. Отриманий овочевий рататуй відразу привертає увагу своїми незвичайно яскравими фарбами.
Список продуктів:
- олія соняшникова;
- перець солодкий — 3 шт.;
- печериці — 200 г;
- баклажани — 200 г;
- кетчуп — 200 г;
- цибуля-ріпка — 100 г;
- спеціальна (для овочів) приправа — 20 г;
- зубки часнику — 5 шт.;
- сіль, петрушка, перець, інша зелень.
Послідовність приготування:
- В даному виконанні рецепту баклажани і кабачки поділяємо на кубики і обсмажуємо в олії до появи красивою коричневої скоринки.
- Подрібнюємо оброблений цибулю, плоди перцю без насіння, пропущені через часникодавку часникові зубки. Відправляємо овочі в сковороду до решти продуктів, продовжуємо приготування.
- Нарізаємо гриби, додаємо до розміщеним компонентів страви. Приєднуємо кетчуп, нарубану зелень. Тушкуємо продукти на слабкому вогні, періодично перемішуючи масу. Не забуваємо приправити їх сіллю і перцем, посипати ароматними сушеними травами і зеленню.
Ось яка апетитна «полянка» постала перед нами в кінці процесу!