Ситне овочеве блюдо з курячим філе
Немає ніякої необхідності представляти казково смачну страву з овочами і курячим м’ясом, над якими майстерно «почаклуємо», приготувавши неодмінно в духовці.
Склад інгредієнтів:
- олія соняшникова;
- цукіні і баклажан;
- томат-пюре — 40 г;
- перець солодкий;
- сіль/спеції/зелень.
Послідовність приготування:
- Нарізаємо попередньо оброблені овочі (баклажани і цукіні) у вигляді соломки.
- Наступним компонентом стане солодкий перець або його «побратим» типу капм (стручок довжиною конічної форми). Видаляємо плодоніжки і насіння, кришимо овоч кубиками.
- Промиваємо куряче м’ясо, промокаємо серветками. Нарізаємо філе плоскими медальйонами, злегка відбиваємо, обсмажуємо до 7 хвилин. Трохи солимо склад, додаємо томат-пюре і подрібнені помідори. Все перемішуємо, тушкуємо ще чверть години.
- Вистилаємо форму фольгою, викладаємо курятину, приправляємо її спеціями. Далі маємо овочевий склад. Відправляємо оформлене страву в духовку і запікаємо півгодини при температурі 180 °C.
Подаємо страву в гарячому вигляді.