Равіолі з грибами
Швидкий спосіб приготування начинки виручить в екстрених випадках, коли гості вже практично на порозі. Чим ще вразити серця несподіваних прибульців»?
Список інгредієнтів:
- масло вершкове — 40 г;
- свіжі шампіньйони — 600 г;
- тісто для равіолі — 350 г;
- якісні вершки — 50 г;
- цибуля-ріпка.
Особливості приготування:
- Робимо заміс еластичного тіста, відправляємо його в холодильник на 30 хвилин, а поки займаємося начинкою.
- Моєму гриби, промокаємо їх серветками і дрібно нарізаємо. Шаткуємо очищений цибулю, злегка припускаємо його в маслі, а потім викладаємо до нього шампіньйони. Обсмажуємо компоненти страви до повного випаровування грибного соку і освіти на продуктах золотистої скоринки.
- Розкачуємо два аркуші тесту і на одному розміщуємо в звичному порядку остигнула начинку. Накриваємо її другим пластом, обробляємо краю яєчним білком і вирізаємо квадратні равіолі.
- Відварюємо страву в трохи підсоленій воді. Не забуваємо про додавання в рідину ложечки олії. Через 5 хвилин від початку нового кипіння блюдо буде готово.
На жаль, заморозити напівфабрикати в домашніх умовах практично неможливо, так як для цього потрібно «шокова» обробка продукту при t-40°C.
Так що не варто готувати італійське блюдо про запас.
Подаємо равіолі з грибами в компанії з овочами.