Равіолі – 8 рецептів, як приготувати в домашніх умовах

Равіолі з грибами

Швидкий спосіб приготування начинки виручить в екстрених випадках, коли гості вже практично на порозі. Чим ще вразити серця несподіваних прибульців»?

Список інгредієнтів:

  • масло вершкове — 40 г;
  • свіжі шампіньйони — 600 г;
  • тісто для равіолі — 350 г;
  • якісні вершки — 50 г;
  • цибуля-ріпка.

Особливості приготування:

  • Робимо заміс еластичного тіста, відправляємо його в холодильник на 30 хвилин, а поки займаємося начинкою.
  • Моєму гриби, промокаємо їх серветками і дрібно нарізаємо. Шаткуємо очищений цибулю, злегка припускаємо його в маслі, а потім викладаємо до нього шампіньйони. Обсмажуємо компоненти страви до повного випаровування грибного соку і освіти на продуктах золотистої скоринки.
  • Розкачуємо два аркуші тесту і на одному розміщуємо в звичному порядку остигнула начинку. Накриваємо її другим пластом, обробляємо краю яєчним білком і вирізаємо квадратні равіолі.
  • Відварюємо страву в трохи підсоленій воді. Не забуваємо про додавання в рідину ложечки олії. Через 5 хвилин від початку нового кипіння блюдо буде готово.

На жаль, заморозити напівфабрикати в домашніх умовах практично неможливо, так як для цього потрібно «шокова» обробка продукту при t-40°C.

Так що не варто готувати італійське блюдо про запас.

Подаємо равіолі з грибами в компанії з овочами.

Дивіться також:  Рис для ролів – 3 рецепту як правильно варити липкий рис
Прокрутка до верху