Равіолі – 8 рецептів, як приготувати в домашніх умовах

З курячим фаршем

Італійську пасту з начинкою з м’яса птиці відрізняє особлива соковитість. При цьому ніжні равіолі не тільки можна відварити, але і апетитно запекти.

Необхідні продукти:

  • куряче філе — 300 г;
  • тісто — 30 г;
  • сир (бажано твердих сортів) — 70 г;
  • цибулина;
  • червоний солодкий перець — ½ плода;
  • масло вершкове — 60 г;
  • сіль, перець.

Методика приготування:

  • Замішуємо знайомим способом тісто і залишаємо його на півгодини в холодильнику.
  • Очищаємо філе курки від плівок, поділяємо на частини, які відразу ж подрібнюємо в домашньому комбайні.
  • Звільняємо цибулину від лушпиння, шаткуємо невеликими шматочками і смажимо на вершковому жирі разом з нарізаним кубиками перцем (насіння витягаємо).
  • Додаємо в сковороду з овочами курячий фарш і продовжуємо приготування до повного випаровування рідини, виділеної м’ясних компонентом. Приєднуємо стружку тертого сиру, перемішуємо начинку і вимикаємо вогонь.
  • Розкачуємо тісто тонким листом у формі широкого прямокутника. Викладаємо ближче до одного краю шар вже остигнула м’ясної маси. Трохи відступаємо, повторюємо розміщення заготовки. Частина пласта залишаємо вільної, щоб його вистачило повністю накрити начинку.
  • Вирізаємо вироби з допомогою склянки, викладаємо у форму для запікання, посипає стружкою тертого сиру і відправляємо на 5 хвилин в духовку (180°C).

Подаємо равіолі з курячим фаршем в гарячому вигляді.

Дивіться також:  Картопля з грибами в духовці – 8 рецептів запікання
Прокрутка до верху