Класичні равіолі з фаршем
Італійці в якості наповнювача використовується не тільки курячий, але і іншої м’ясної фарш. Його чудовий смак забезпечений оригінальним включенням додаткових компонентів начинки.
Склад інгредієнтів:
- тісто — 350 г;
- сир — 30 г;
- шинка — 60 г;
- яловичина — 250 г;
- олія (оливкова (40 мл), вершкове масло (20 г);
- яйце;
- вино — 40 мл;
- петрушка і мускатний горіх — по 3 г;
- сухарі панірувальні — 50 р.
Спосіб приготування:
- Робимо заміс еластичного тіста і відправляємо його на «відпочинок» в холодильник.
- Очищаємо м’ясо від сухожиль і плівок, поділяємо на невеликі частини, які пропускаємо через кухонний комбайн.
- Підсмажуємо продукт до 5 хвилин на оливковій олії, вливаємо вино і трохи очищеної води. Тушкуємо склад 10 хвилин.
- Висипаємо в остиглий фарш сухарі і перемішуємо суміш. Потім поміщаємо в неї дрібно нарізану шинку, стружку тертого сиру, яйце, перець і сіль, подрібнену петрушку і мускатний горіх.
- Розкачуємо два тонких пласта тіста. На один викладаємо порції фаршу, накриваємо другим листом і вирізаємо фігурним ножем однакові вироби. Відварюємо до 7 хвилин в підсоленій воді.
Подаємо гарячі равіолі з м’ясом, присмачуючи їх вершковим маслом.