Равіолі – 8 рецептів, як приготувати в домашніх умовах

Класичні равіолі з фаршем

Італійці в якості наповнювача використовується не тільки курячий, але і іншої м’ясної фарш. Його чудовий смак забезпечений оригінальним включенням додаткових компонентів начинки.

Склад інгредієнтів:

  • тісто — 350 г;
  • сир — 30 г;
  • шинка — 60 г;
  • яловичина — 250 г;
  • олія (оливкова (40 мл), вершкове масло (20 г);
  • яйце;
  • вино — 40 мл;
  • петрушка і мускатний горіх — по 3 г;
  • сухарі панірувальні — 50 р.

Спосіб приготування:

  • Робимо заміс еластичного тіста і відправляємо його на «відпочинок» в холодильник.
  • Очищаємо м’ясо від сухожиль і плівок, поділяємо на невеликі частини, які пропускаємо через кухонний комбайн.
  • Підсмажуємо продукт до 5 хвилин на оливковій олії, вливаємо вино і трохи очищеної води. Тушкуємо склад 10 хвилин.
  • Висипаємо в остиглий фарш сухарі і перемішуємо суміш. Потім поміщаємо в неї дрібно нарізану шинку, стружку тертого сиру, яйце, перець і сіль, подрібнену петрушку і мускатний горіх.
  • Розкачуємо два тонких пласта тіста. На один викладаємо порції фаршу, накриваємо другим листом і вирізаємо фігурним ножем однакові вироби. Відварюємо до 7 хвилин в підсоленій воді.

Подаємо гарячі равіолі з м’ясом, присмачуючи їх вершковим маслом.

Дивіться також:  Стегно індички – 7 смачних рецептів приготування
Прокрутка до верху