Як приготувати равіолі зі шпинатом?
Чудова страва традиційної італійської кухні з начинкою з «короля» харчових рослин — шпинату. Таке почесне звання присвоєно зелені за її воістину унікальний склад.
Перелік компонентів:
- олія оливкова (40 мл) і вершкове (30 г);
- тісто для равіолі — 600 г;
- домашній сир — 200 г;
- сир «Пармезан» — 120 г;
- свіжий шпинат — 500 г;
- томати черрі — 150 г;
- перець, сіль.
Технологія приготування:
- Ретельно моєму шпинат і залишаємо в друшляку, щоб стекла вода.
- Нагріваємо в сковороді оливкову олію, викладаємо рослини і тушкуємо 3 хвилини під кришкою. Потім обсмажуємо продукт у відкритому стані, поки не випарується вся рідина.
- Остиглий шпинат рубаємо ножем, приправляємо сіллю і білим перцем.
- Добре розтираємо в чаші домашній сир, додаємо його до подрібненого шпинату, приєднуємо половину складу тертого Пармезану і перемішуємо ароматну масу.
- Далі розгортаємо вже відомим способом листи тіста, викладаємо порції начинки і накриваємо їх тонким шаром. Вирізаємо симпатичні вироби і відварюємо страва не довше 4 хвилин.
- А поки томати черрі обсмажуємо у вершковому маслі. Коли помідори в декількох місцях лопнуть, викладаємо їх на блюдо з ніжними равіолі, поливаємо їх залишилися в ємності жиром і посипаємо сирної стружкою.
Тепер ми знаємо, як смачно приготувати равіолі зі шпинатом в домашніх умовах.