Равіолі – 8 рецептів, як приготувати в домашніх умовах

Як приготувати равіолі зі шпинатом?

Чудова страва традиційної італійської кухні з начинкою з «короля» харчових рослин — шпинату. Таке почесне звання присвоєно зелені за її воістину унікальний склад.

Перелік компонентів:

  • олія оливкова (40 мл) і вершкове (30 г);
  • тісто для равіолі — 600 г;
  • домашній сир — 200 г;
  • сир «Пармезан» — 120 г;
  • свіжий шпинат — 500 г;
  • томати черрі — 150 г;
  • перець, сіль.

Технологія приготування:

  • Ретельно моєму шпинат і залишаємо в друшляку, щоб стекла вода.
  • Нагріваємо в сковороді оливкову олію, викладаємо рослини і тушкуємо 3 хвилини під кришкою. Потім обсмажуємо продукт у відкритому стані, поки не випарується вся рідина.
  • Остиглий шпинат рубаємо ножем, приправляємо сіллю і білим перцем.
  • Добре розтираємо в чаші домашній сир, додаємо його до подрібненого шпинату, приєднуємо половину складу тертого Пармезану і перемішуємо ароматну масу.
  • Далі розгортаємо вже відомим способом листи тіста, викладаємо порції начинки і накриваємо їх тонким шаром. Вирізаємо симпатичні вироби і відварюємо страва не довше 4 хвилин.
  • А поки томати черрі обсмажуємо у вершковому маслі. Коли помідори в декількох місцях лопнуть, викладаємо їх на блюдо з ніжними равіолі, поливаємо їх залишилися в ємності жиром і посипаємо сирної стружкою.

Тепер ми знаємо, як смачно приготувати равіолі зі шпинатом в домашніх умовах.

Дивіться також:  Пиріг з капустою та грибами – 9 рецептів приготування
Прокрутка до верху