Равіолі – 8 рецептів, як приготувати в домашніх умовах

Готуємо з рибною начинкою

Божественний аромат страви з червоною рибою заворожує навіть його творців. Невипадково італійці не просто їдять страви, а чинно смакують їжу, повільно смакуючи кожне блюдо і запиваючи його келихом вишуканого вина.

Набір продуктів:

  • філе сьомги (лосося або форелі) — 250 г;
  • зубок часнику;
  • тісто — 300 г;
  • свіжі жирні вершки — 120 мл;
  • кріп — 40 р.

Щоб чудові равіолі «прижилися» на вашій кухні, а процес виготовлення доставляв справжнє задоволення, потрібно неодмінно обзавестися машиною для пасти і формочками для фігурного вирізання заготовок.

Приготування:

  • Як завжди, робимо заміс якісного тесту і залишаємо його в холодильнику. А поки будемо розбиратися з начинкою.
  • Дрібно нарізаємо філе риби і обсмажуємо його до готовності на сковороді з антипригарним покриттям. Додаємо порізану зелень і видавлений пресом зубок часнику. Перемішуємо компоненти начинки, трохи нагріваємо і відкладаємо від вогню.
  • Дістаємо тісто і розгортаємо два тонких прямокутника. На один викладаємо начинку і накриваємо її другим пластом. Вирізаємо чудові вироби і відварюємо до готовності.

Подаємо страву зі свіжими овочами, доповнивши трапезу келихом білого вина. Чим ми гірші жителів сонячної країни?

Кожен рецепт равіолі гармонійно доповнює гастрономічний колорит італійської кухні. Варто один раз доторкнутися до цього яскравого калейдоскопу різноманітних страв, як бажання насолодитися смаком вишуканих страв буде виникати знову і знову.

Дивіться також:  Сиров’ялена ковбаса – 6 рецептів, як зробити в домашніх умовах
Прокрутка до верху