Сезон заготовок з помідор припадає на кінець серпня, вересень і жовтень. Рецептів консервації томатів багато, вони долучаються з кожним роком стають цікавіше і смачніше.
Для рецепту фаршированих помідорів в томатному соусі знадобляться такі овочі:
– помідори 1 кг;
– цибуля 200 г;
– морква 250 г;
– корінь петрушки 25 г;
– зелень петрушки;
Соус буде складатися з такого набору продуктів:
– помідорів потрібно 600 г;
– солі, 3 чайних ложок;
– цукру – 1,5–2 столових ложок;
– 5% оцту – 2 столових ложок;
– запашного перцю 0,5 г;
– двох лаврових листочка;
– соняшникової олії з розрахунку 1 столова ложка на півлітрову банку.
Сторінки: 1 2