Рецепт фаршированих помідорів в томатному соусі

Сезон заготовок з помідор припадає на кінець серпня, вересень і жовтень. Рецептів консервації томатів багато, вони долучаються з кожним роком стають цікавіше і смачніше.

Для рецепту фаршированих помідорів в томатному соусі знадобляться такі овочі:

– помідори 1 кг;

– цибуля 200 г;

– морква 250 г;

– корінь петрушки 25 г;

– зелень петрушки;

Соус буде складатися з такого набору продуктів:

– помідорів потрібно 600 г;

– солі, 3 чайних ложок;

– цукру – 1,5–2 столових ложок;

– 5% оцту – 2 столових ложок;

– запашного перцю 0,5 г;

– двох лаврових листочка;

– соняшникової олії з розрахунку 1 столова ложка на півлітрову банку.

Дивіться також:  Як варити кутю з рису